Thursday, January 14, 2016

149€ από 400€ για Lifting Προσώπου με Νήματα Tight Thread Lift για ορατή μείωση της χαλάρωσης του προσώπου και ανύψωση των ιστών, με εφαρμογή από ιατρό δερματολόγο, στο κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Κοσμετολογίας Silk Medical Beauty Center, στο κέντρο της Αθήνας. Έκπτωση 63%.

Προσφορά: 149€ από 400€ για Lifting Προσώπου με Νήματα Tight Thread Lift για ορατή μείωση της χαλάρωσης του προσώπου και ανύψωση των ιστών, με εφαρμογή από ιατρό δερματολόγο, στο κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Κοσμετολογίας Silk Medical Beauty Center, στο κέντρο της Αθήνας. Έκπτωση 63%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

39€ από 180€ για 1 Πρόγραμμα Μόνιμης Αποτρίχωσης Προσώπου - Σώματος, Ανώδυνη και Ασφαλής, σε περιοχή της επιλογής σας, με IPL LASER τελευταίας γενιάς για άνδρες και γυναίκες, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Vita Plus στα Κάτω Πετράλωνα (πολύ κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ) - Έκπτωση 78%!!

Προσφορά: 39€ από 180€ για 1 Πρόγραμμα Μόνιμης Αποτρίχωσης Προσώπου – Σώματος, Ανώδυνη και Ασφαλής, σε περιοχή της επιλογής σας, με IPL LASER τελευταίας γενιάς για άνδρες και γυναίκες, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Vita Plus στα Κάτω Πετράλωνα (πολύ κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ) – Έκπτωση 78%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ετήσιο Golden VIP πρόγραμμα αδυνατίσματος στα Medical Esthetics!

Προσφορά:


Ετήσιο Golden VIP πρόγραμμα δραστικού αδυνατίσματος και σύσφιξης που περιλαμβάνει 12 συνεδρίες cavitation, 12 Ραδιοσυχνότητες RF, 12 pressotherapy ,12 μεσοθεραπείες για να αποκτήσετε μια λεπτή σιλουέτα απαλλαγμένη από τοπικά προβλήματα πάχους και δώρο ένα botox προσώπου, στα Medical Esthetics σε Σύνταγμα, Χολαργό, Αγ. Δημήτριο και Πειραιά

πηγή: deals365.gr

Read more

4,9€ για ένα σετ με 6 Gel Πελμάτων Σιλικόνης για Ψηλά Τακούνια «High Heel Survival Kit», που περιλαμβάνει: ένα ζευγάρι gel για το πίσω μέρος του παπουτσιού, ένα ζευγάρι gel για το μπροστινό μέρος του παπουτσιού και ένα ζευγάρι gel αντιολισθητικά αυτοκόλλητα για τον πάτο, ιδανικό ακόμα και για ανοιχτά παπούτσια, με παραλαβή από το κατάστημα «Magic Store» στο Χαλάνδρι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 9,9€ Έκπτωση 51%!!

Προσφορά: 4,9€ για ένα σετ με 6 Gel Πελμάτων Σιλικόνης για Ψηλά Τακούνια «High Heel Survival Kit», που περιλαμβάνει: ένα ζευγάρι gel για το πίσω μέρος του παπουτσιού, ένα ζευγάρι gel για το μπροστινό μέρος του παπουτσιού και ένα ζευγάρι gel αντιολισθητικά αυτοκόλλητα για τον πάτο, ιδανικό ακόμα και για ανοιχτά παπούτσια, με παραλαβή από το κατάστημα «Magic Store» στο Χαλάνδρι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 9,9€ Έκπτωση 51%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

100€ από 250€ για μία (1) Θεραπεία Υαλουρονικού Οξέος, για να απαλλαγείτε από ρυτίδες έκφρασης ή γήρανσης, και να αποκτήσετε ξανά τη σφριγηλότητα και τη λάμψη στο πρόσωπό σας, μία προσφορά από το κέντρο Ιατρικής Medisystem στη Γλυφάδα - έκπτωση 60%.

Προσφορά: 100€ από 250€ για μία (1) Θεραπεία Υαλουρονικού Οξέος, για να απαλλαγείτε από ρυτίδες έκφρασης ή γήρανσης, και να αποκτήσετε ξανά τη σφριγηλότητα και τη λάμψη στο πρόσωπό σας, μία προσφορά από το κέντρο Ιατρικής Medisystem στη Γλυφάδα – έκπτωση 60%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Acropol Hotel - Σέρρες

Προσφορά: 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Acropol Hotel, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Jacuzzi και Πρωινό σε Μπουφέ, στις Σέρρες! Παρέχονται Ελεύθερη Χρήση της Θερμαινόμενης Πισίνας, ένα Hammam κατ΄άτομο και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

5* Tagli Resort & Spa - Αράχωβα

Προσφορά: 109€ από 300€ ( Έκπτωση 64%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αράχωβα, στο 5 αστέρων Tagli Resort & Spa σε Superior Suite με Μπαλκόνι και μοναδική Θέα στον Παρνασσό και Πλούσιο Πρωινό American style! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται 2 ποτήρια Σαμπάνια για καλωσόρισμα καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες πολυτελείς ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Μπάνσκο, 5ήμερη εκδρομή κάθε Τετάρτη σε υπερπροσφορά!

Προσφορά:


Αξέχαστο 5ήμερο στη Βουλγαρία και το Μπάνσκο με 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στα ξενοδοχεία 4* Green Life Resort ή Trinity Hotel με ημιδιατροφή, μετακινήσεις με λεωφορείο από και προς Αθήνα, με συνοδεία έμπειρου συνοδού – συντονιστή από το ”Team Travel”!!

πηγή: deals365.gr

Read more

Γυναικείο ρολόι Coach με δερμάτινο λουράκι & καντράν από φίλντισι!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο ρολόι της αμερικάνικης εταιρείας Coach, με λευκό δερμάτινο λουράκι, στεφάνη με κρύσταλλα και καντράν από λευκό φίλντισι, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

Θέλετε να αποκτήσετε ένα υπέροχο φυσικό έντονο και ελκυστικό βλέμμα και να ξεχάσετε τη χρήση μασκαράς; 20€ από 80€ για να αποκτήσετε έντονες μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, σε οποίο μέγεθος θέλετε και σας ταιριάζει, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Venus Style στην Αθήνα. Έκπτωση 75%.

Προσφορά: Θέλετε να αποκτήσετε ένα υπέροχο φυσικό έντονο και ελκυστικό βλέμμα και να ξεχάσετε τη χρήση μασκαράς; 20€ από 80€ για να αποκτήσετε έντονες μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, σε οποίο μέγεθος θέλετε και σας ταιριάζει, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Venus Style στην Αθήνα. Έκπτωση 75%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

9€ για (1) βαθιά ενυδάτωση προσώπου με υαλουρονικό, (1) θεραπεία ματιών για μαύρους κύκλους και λεπτές ρυτίδες και (1) RF θεραπεία για σύσφιξη προσώπου και λείανση ρυτίδων, διάρκειας 60', από το "Redefine Beauty" στο Μαρούσι, αξίας 60€ - έκπτωση 85%

Προσφορά: 9€ για (1) βαθιά ενυδάτωση προσώπου με υαλουρονικό, (1) θεραπεία ματιών για μαύρους κύκλους και λεπτές ρυτίδες και (1) RF θεραπεία για σύσφιξη προσώπου και λείανση ρυτίδων, διάρκειας 60′, από το “Redefine Beauty” στο Μαρούσι, αξίας 60€ – έκπτωση 85%

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

10,90€ για 1 γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο στο all time classic "Point 105 Bistrot and Cocktail Bar" στην Καλλιθέα, αξίας 20€ - έκπτωση 46%

10,90€ για 1 γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο στο all time classic “Point 105 Bistrot and Cocktail Bar” στην Καλλιθέα, αξίας 20€ – έκπτωση 46%

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

10,90€ για 1 γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον...


10,90€ για 1 γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο στο all time classic “Point 105 Bistrot and Cocktail Bar” στην Καλλιθέα, αξίας 20€ – έκπτωση 46%: 10,90€ για 1 γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο στο all time classic “Point 105 Bistrot and Cocktail Bar” στην Καλλιθέα, αξίας 20€ – έκπτωση 46% http://j.mp/1Q7pvur

Read more

Θέλετε να αποκτήσετε ένα υπέροχο φυσικό έντονο και ελκυστικό βλέμμα και να ξεχάσετε τη χρήση μασκαράς; 20€ από 80€ για να αποκτήσετε έντονες μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, σε οποίο μέγεθος θέλετε και σας ταιριάζει, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Venus Style στην Αθήνα. Έκπτωση 75%.

Θέλετε να αποκτήσετε ένα υπέροχο φυσικό έντονο και ελκυστικό βλέμμα και να ξεχάσετε τη χρήση μασκαράς; 20€ από 80€ για να αποκτήσετε έντονες μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, σε οποίο μέγεθος θέλετε και σας ταιριάζει, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Venus Style στην Αθήνα. Έκπτωση 75%. http://j.mp/1Q7bNHW

Read more