Friday, December 29, 2017

17€ για έναν πλήρη Καθαρισμό δοντιών με μηχάνημα υπερήχων non pain ( χωρίς πόνο )που περιλαμβάνει αφαίρεση πλάκας, πέτρας και απομάκρυνση χρωστικών κηλίδων, στίλβωση και σοδοβολή. Προσφέρεται πλήρης έλεγχος στοματικής υγείας και λεπτομερείς συμβουλές για την διατήρηση της στοματικής υγιεινής, από Χειρουργό Οδοντίατρο στην Νέα Ιωνία, αρχικής αξίας 55€!! Έκπτωση 69%!!

Προσφορά: 17€ για έναν πλήρη Καθαρισμό δοντιών με μηχάνημα υπερήχων non pain ( χωρίς πόνο )που περιλαμβάνει αφαίρεση πλάκας, πέτρας και απομάκρυνση χρωστικών κηλίδων, στίλβωση και σοδοβολή. Προσφέρεται πλήρης έλεγχος στοματικής υγείας και λεπτομερείς συμβουλές για την διατήρηση της στοματικής υγιεινής, από Χειρουργό Οδοντίατρο στην Νέα Ιωνία, αρχικής αξίας 55€!! Έκπτωση 69%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικεία τσάντα Lenora Satchel της Guess σε κλασσικό σχέδιο!

Προσφορά:


Μία γυναικεία τσάντα της Guess στο νέο σχέδιο “Lenora Satchel”, με μπρελόκ φουντάκι και σε μαύρο χρώμα, με πανελλαδική αποστολή από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

16,90€ από 21,90€ για έναν Βραστήρα 1.8L 1500W σε δυο χρώματα, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 16,90€ από 21,90€ για έναν Βραστήρα 1.8L 1500W σε δυο χρώματα, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more