Wednesday, May 17, 2017

250€ από 500€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών στην Ερμιόνη, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, στο Club Ermioni ! Παρέχεται Κρασί σε όλα τα γεύματα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 250€ από 500€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών στην Ερμιόνη, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, στο Club Ermioni ! Παρέχεται Κρασί σε όλα τα γεύματα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

590€ από 1180€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Standard δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayurveda Massages, Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου καθώς και 8ωρη απασχόληση στο Kids Club για τους μικρούς μας φίλους από έμπειρο προσωπικό! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 590€ από 1180€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Standard δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayurveda Massages, Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου καθώς και 8ωρη απασχόληση στο Kids Club για τους μικρούς μας φίλους από έμπειρο προσωπικό! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

240€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στις Σπέτσες, σε Διαμέρισμα με Πρωινό στο Spetses Retreat!Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 240€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στις Σπέτσες, σε Διαμέρισμα με Πρωινό στο Spetses Retreat!Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

159€/άτομο για του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο που περιλαμβάνει: Ακτοπλοϊκά, 3 Διανυκτερεύσεις & Μεταφορές από/προς Λιμάνι, από το Escape Team Travel.

Προσφορά: 159€/άτομο για του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο που περιλαμβάνει: Ακτοπλοϊκά, 3 Διανυκτερεύσεις & Μεταφορές από/προς Λιμάνι, από το Escape Team Travel.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more