Saturday, November 26, 2016

Χριστουγεννιάτικη Μπάλα με την δική σας φωτογραφία !!! Διαλέξτε εσείς την φωτογραφία της στιγμής ή του προσώπου που αγαπάτε και τοποθετήστε την, στην ειδική θέση της μπάλας αυτής. Ένα μοναδικό δώρο, για τον εαυτό σας ή για το πρόσωπο που αγαπάτε, τώρα τα Χριστούγεννα !!!

Προσφορά: Χριστουγεννιάτικη Μπάλα με την δική σας φωτογραφία !!! Διαλέξτε εσείς την φωτογραφία της στιγμής ή του προσώπου που αγαπάτε και τοποθετήστε την, στην ειδική θέση της μπάλας αυτής. Ένα μοναδικό δώρο, για τον εαυτό σας ή για το πρόσωπο που αγαπάτε, τώρα τα Χριστούγεννα !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

iPhone 7 Plus 32GB σε μαύρο χρώμα

Προσφορά:


Ετοιμοπαράδοτο iPhone 7 Plus 32GB σε μαύρο χρώμα, το πρώτο αδιάβροχο μοντέλο της Apple με τα νέα εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη Universal Exports

πηγή: deals365.gr

Read more

Μόνο 5€ από 10€ (-50%) για μια ανδρική ή παιδική περιποίηση μαλλιών που περιλαμβάνει λούσιμο, κούρεμα & styling, στο Image Coiffure στο Νέο Κόσμο, δίπλα στο μετρό Συγγρού-Φιξ.

Προσφορά: Μόνο 5€ από 10€ (-50%) για μια ανδρική ή παιδική περιποίηση μαλλιών που περιλαμβάνει λούσιμο, κούρεμα & styling, στο Image Coiffure στο Νέο Κόσμο, δίπλα στο μετρό Συγγρού-Φιξ.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σύστημα Καθαρισμού Αέρα για το Αυτοκίνητο Refinair

Προσφορά: Σύστημα Καθαρισμού Αέρα για το Αυτοκίνητο Refinair

πηγή: alepouditsa.gr

Read more