Thursday, September 1, 2016

Ελαστική Zώνη για την Yποστήριξη της Πλάτης ΟΕΜ

Προσφορά: Ελαστική Zώνη για την Yποστήριξη της Πλάτης ΟΕΜ

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Προσφορά σχολικής τσάντας με δυνατότητα εκτύπωσης του ονόματος του μαθητή ΔΩΡΕΑΝ !!!. Πρακτική και μοντέρνα σχολική τσάντα με εξωτερικές θήκες και κασετίνα (p.153)

Προσφορά: Προσφορά σχολικής τσάντας με δυνατότητα εκτύπωσης του ονόματος του μαθητή ΔΩΡΕΑΝ !!!. Πρακτική και μοντέρνα σχολική τσάντα με εξωτερικές θήκες και κασετίνα (p.153)

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Βελούδινο hoodie Juicy Couture με κουκούλα σε 4 χρώματα!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο βελούδινο hoodie με κουκούλα της θρυλικής εταιρείας Juicy Couture, με μεγάλο λογότυπο με στρας στην πλάτη και επιλογή ανάμεσα σε 4 χρώματα, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για έως 3 Άτομα στη Μικρή Μαντίνεια Καλαμάτας, σε Studio στο Filothei Apartments, μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 6 γεμάτες ημέρες με θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για έως 3 Άτομα στη Μικρή Μαντίνεια Καλαμάτας, σε Studio στο Filothei Apartments, μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 6 γεμάτες ημέρες με θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more