Saturday, February 20, 2016

Σετ με 2 ανδρικά ρολόγια της US Polo Assn, με λουράκι & μπρασελέ!

Προσφορά:


Ένα σετ με 2 ανδρικά ρολόγια της US Polo Assn., ένα με faux δερμάτινο λουράκι και ένα με μεταλλικό μπρασελέ, με διάμετρο 44mm και διαχρονικό σχεδιασμό, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 3 – 5 ημέρες από την “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

179€ για να βγάλετε δίπλωμα I.X. αυτοκινήτου, ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, με εικοσιένα (21) θεωρητικά και εικοσιπέντε (25) πρακτικά μαθήματα + ΔΩΡΟ το βιβλίο σημάτων!! Προσφορά από τη Σχολή Οδηγών «ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ» στα Πατήσια (Αριθμός Αδείας Σχολής 01Σ00625). Αρχικής αξίας 550€ - Έκπτωση 68%!

Προσφορά: 179€ για να βγάλετε δίπλωμα I.X. αυτοκινήτου, ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, με εικοσιένα (21) θεωρητικά και εικοσιπέντε (25) πρακτικά μαθήματα + ΔΩΡΟ το βιβλίο σημάτων!! Προσφορά από τη Σχολή Οδηγών «ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ» στα Πατήσια (Αριθμός Αδείας Σχολής 01Σ00625). Αρχικής αξίας 550€ – Έκπτωση 68%!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

15€ για μία βαφή ρίζας, ένα λούσιμο, μία θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης των μαλλιών και ένα φορμάρισμα για να αποκτήσετε την εμφάνιση που επιθυμείτε και υπέροχο look στα μαλλιά σας, από το μοντέρνο και πολυτελές κομμωτήριο Je m`appelle Christine στον Χολαργό (στάση μετρό). Αρχικής αξίας 60€, έκπτωση 75%.

Προσφορά: 15€ για μία βαφή ρίζας, ένα λούσιμο, μία θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης των μαλλιών και ένα φορμάρισμα για να αποκτήσετε την εμφάνιση που επιθυμείτε και υπέροχο look στα μαλλιά σας, από το μοντέρνο και πολυτελές κομμωτήριο Je m`appelle Christine στον Χολαργό (στάση μετρό). Αρχικής αξίας 60€, έκπτωση 75%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more