Friday, April 21, 2017

Αγίου Πνεύματος στο Κοκκώνι Κορινθίας μια ώρα από την Αθήνα, στο Verde & Mare Bungalows! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Bungalow, μόνο με 139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Προσφορά: Αγίου Πνεύματος στο Κοκκώνι Κορινθίας μια ώρα από την Αθήνα, στο Verde & Mare Bungalows! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Bungalow, μόνο με 139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ανδρικό ρολόι Adidas Brisbane ADH2929 με χρονογράφο!

Προσφορά:


Ένα ανδρικό ρολόι Adidas “Brisbane ADH2929”, σε λευκό χρώμα με μπλε ενδείξεις, με διάμετρο 46mm, λευκό λουράκι σιλικόνης και λειτουργία ημερομηνίας & χρονογράφου, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “time2buy.gr”!

πηγή: deals365.gr

Read more

563€ από 750€ ( Έκπτωση 25%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Pomegranate Wellness Spa Hotel στη Χαλκιδική, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Δείπνο σε Μπουφέ) σε Elegant δίκλινο δωμάτιο! Απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης πισίνας, του Βυζαντινού Hammam, του Αιγυπτιακού Ατμόλουτρου, του Σπηλαίου των Αλάτων, της Φιλανδικής και Ρώσικης Sauna, του Ντους Τροπικής Βροχής, του Jacuzzi, της Διαδρομής Βότσαλων και της Κρύας Πισίνας Χαλάρωσης του SpaPark καθώς και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 563€ από 750€ ( Έκπτωση 25%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Pomegranate Wellness Spa Hotel στη Χαλκιδική, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Δείπνο σε Μπουφέ) σε Elegant δίκλινο δωμάτιο! Απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης πισίνας, του Βυζαντινού Hammam, του Αιγυπτιακού Ατμόλουτρου, του Σπηλαίου των Αλάτων, της Φιλανδικής και Ρώσικης Sauna, του Ντους Τροπικής Βροχής, του Jacuzzi, της Διαδρομής Βότσαλων και της Κρύας Πισίνας Χαλάρωσης του SpaPark καθώς και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

200€ για εγγραφή τεσσάρων (4) μηνών για εκλεκτές γνωριμίες γάμου από τον οργανισμό διαπροσωπικών σχέσεων Νatalia στο Σύνταγμα αρχικής αξίας 350€ - έκπτωση 43%.

Προσφορά: 200€ για εγγραφή τεσσάρων (4) μηνών για εκλεκτές γνωριμίες γάμου από τον οργανισμό διαπροσωπικών σχέσεων Νatalia στο Σύνταγμα αρχικής αξίας 350€ – έκπτωση 43%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more