Saturday, January 23, 2016

5€ για μια (1) συνεδρία με μηχάνημα Gfive, για εξαφάνιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας!! Προσφορά από το κέντρο κοσμητικής ιατρικής Mediaspis στο Περιστέρι (πλησίον Μετρό Περιστερίου)! Αρχικής αξίας 50€ - Έκπτωση 90%!!

Προσφορά: 5€ για μια (1) συνεδρία με μηχάνημα Gfive, για εξαφάνιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας!! Προσφορά από το κέντρο κοσμητικής ιατρικής Mediaspis στο Περιστέρι (πλησίον Μετρό Περιστερίου)! Αρχικής αξίας 50€ – Έκπτωση 90%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

29€ για μια απόφραξη αποχετευσης. Για λεκάνες, νιπτήρες, νεροχύτες, μπανιέρες, σωληνώσεις αποχετευτικού δικτύου, φρεάτια, σιφώνια, υδρορροή βεράντας, από την Εταιρία Αποφράξεων και Συντηρήσεων Αποχέτευσης Βάγιος. Αρχικής Αξίας 70€, Έκπτωση 59% !!

Προσφορά: 29€ για μια απόφραξη αποχετευσης. Για λεκάνες, νιπτήρες, νεροχύτες, μπανιέρες, σωληνώσεις αποχετευτικού δικτύου, φρεάτια, σιφώνια, υδρορροή βεράντας, από την Εταιρία Αποφράξεων και Συντηρήσεων Αποχέτευσης Βάγιος. Αρχικής Αξίας 70€, Έκπτωση 59% !!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Super τιμή! Μόνο με 36€ από 420€ για 6 συνεδρίες με VACUUM MASSAGE CELLULITE διάρκειας 30 λεπτών τη κάθε μια! Προσφέρει ένα βαθύ υποδερμικο massage που φθάνει στους ιστούς και αξιοποιεί την τεχνολογία του massage με αναρρόφηση! Χάστε πόντους και εξαφανίστε την κυτταρίτιδα με την εγγύηση του Be Unique στην Γλυφάδα για να είστε unique!

Προσφορά: Super τιμή! Μόνο με 36€ από 420€ για 6 συνεδρίες με VACUUM MASSAGE CELLULITE διάρκειας 30 λεπτών τη κάθε μια! Προσφέρει ένα βαθύ υποδερμικο massage που φθάνει στους ιστούς και αξιοποιεί την τεχνολογία του massage με αναρρόφηση! Χάστε πόντους και εξαφανίστε την κυτταρίτιδα με την εγγύηση του Be Unique στην Γλυφάδα για να είστε unique!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Χαρίστε την χαμένη λάμψη στο πρόσωπό σας!!19€ από 120€ (-84%) για μία Θεραπεία Δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους και μία Εxtra Vitc, από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι, πλησίον Μετρό Αγ. Αντωνίου.

Προσφορά: Χαρίστε την χαμένη λάμψη στο πρόσωπό σας!!19€ από 120€ (-84%) για μία Θεραπεία Δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους και μία Εxtra Vitc, από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι, πλησίον Μετρό Αγ. Αντωνίου.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5.50€ από 25€ για την ψηφιοποίηση μιας (1) κασέτας video (VHS, VHSC, HI8, MINIDV), διάρκειας δύο (2) ωρών και μετατροπής της σε DVD για να μείνουν οι αγαπημένες σας στιγμές για πάντα ζωντανές! Μία προσφορά του studio φωτογραφίας Photo Plus στο κέντρο της Αθήνας. Έκπτωση 78%!!

Προσφορά: 5.50€ από 25€ για την ψηφιοποίηση μιας (1) κασέτας video (VHS, VHSC, HI8, MINIDV), διάρκειας δύο (2) ωρών και μετατροπής της σε DVD για να μείνουν οι αγαπημένες σας στιγμές για πάντα ζωντανές! Μία προσφορά του studio φωτογραφίας Photo Plus στο κέντρο της Αθήνας. Έκπτωση 78%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more