Tuesday, October 11, 2016

Συσκευή Ισιώματος Μαλλιών με Κεραμικές Πλάκες 20W AEG

Προσφορά: Συσκευή Ισιώματος Μαλλιών με Κεραμικές Πλάκες 20W AEG

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Θερμαινόμενα υποστρώματα μονά ή διπλά για ζεστασιά σε προσφορά!

Προσφορά:


Zεσταθείτε και απολαύστε ευχάριστο ύπνο κάθε βράδυ με τα κορυφαία θερμαινόμενα υποστρώματα TNS, από 100% πολυεστέρα, 3 κλίμακες ρυθμίσεως θερμοκρασίας, προστασία υπερθέρμανσης και πανεύκολο πλύσιμο, με παραλαβή από τα καταστήματα ”Πρασόπουλος Home Art” στη Δάφνη ή ”Βαμβακόπουλος Home Art” στη Νέα Ιωνία και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στον χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

POWERTECH Gaming κουτί για Η/Υ με LED ανεμιστήρα 120mm σε κόκκινο χρώμα !!!

Προσφορά: POWERTECH Gaming κουτί για Η/Υ με LED ανεμιστήρα 120mm σε κόκκινο χρώμα !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στον Ξενώνα Ανδρομέδα! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Προσφορά: 89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στον Ξενώνα Ανδρομέδα! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σύστημα Bluetooth HandsFree Αυτοκινήτου με Σύστημα Multipoint

Προσφορά: Σύστημα Bluetooth HandsFree Αυτοκινήτου με Σύστημα Multipoint

πηγή: alepouditsa.gr

Read more