Wednesday, March 16, 2016

Kουζινομηχανή,Kρεατομηχανή,Παρασκευή ζυμαρικών & Μπλέντερ 4 σε 1

Προσφορά: Kουζινομηχανή,Kρεατομηχανή,Παρασκευή ζυμαρικών & Μπλέντερ 4 σε 1

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Έλα για SPEED DATING, κάθε Τετάρτη στις 7:00' - 9:00' μ.μ., με GROUP 8+8 άτομα, στο On The Road Cafe, στην Πανόρμου, στους Αμπελόκηπους !!!

Προσφορά: Έλα για SPEED DATING, κάθε Τετάρτη στις 7:00′ – 9:00′ μ.μ., με GROUP 8+8 άτομα, στο On The Road Cafe, στην Πανόρμου, στους Αμπελόκηπους !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

69€ από 138€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας μια ανάσα από την κεντρική Πλατεία Ομόνοιας στο Dorian Inn Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Πάσχα!

Προσφορά: 69€ από 138€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας μια ανάσα από την κεντρική Πλατεία Ομόνοιας στο Dorian Inn Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Πάσχα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

18,90€ για Ασύρματα Aκουστικά Bluetooth, ιδανικά για ακρόαση μουσικής και λειτουργία ως Hands Free, με χαμηλό βάρος, μεγάλη ευελιξία και απόλυτη ελευθερία κινήσεων, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 18,90€ για Ασύρματα Aκουστικά Bluetooth, ιδανικά για ακρόαση μουσικής και λειτουργία ως Hands Free, με χαμηλό βάρος, μεγάλη ευελιξία και απόλυτη ελευθερία κινήσεων, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι

Προσφορά: 25η Μαρτίου στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, στο Καρπενήσι! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 319€ από 638€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη πρόσβαση στην Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Hamam, Jacuzzi, Sauna και Γυμναστήριο! Διασκεδάστε με Ζωντανή Μουσική καθημερινά στο Piano Bar! Για τους μικρούς μας φίλους καθημερινή απασχόληση και προβολή Παιδικών Ταινιών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να ξεφαντώσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθενται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Αντικολλητικά Τηγάνια Divide Wonder (σετ 3 τεμαχίων)

Προσφορά: Αντικολλητικά Τηγάνια Divide Wonder (σετ 3 τεμαχίων)

πηγή: alepouditsa.gr

Read more