Friday, April 6, 2018

Ένα σετ διπλό μπρελόκ του οίκου Guess, με επιλογή από 3 χρώματα: ασημί με κόκκινο πομπόν, ροζ χρυσό με λευκό πονπόν ή χρυσό με μαύρο πονπόν, ιδανικό για δώρο, για τα κλειδιά ή την τσάντα σας, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports"!

Προσφορά: Ένα σετ διπλό μπρελόκ του οίκου Guess, με επιλογή από 3 χρώματα: ασημί με κόκκινο πομπόν, ροζ χρυσό με λευκό πονπόν ή χρυσό με μαύρο πονπόν, ιδανικό για δώρο, για τα κλειδιά ή την τσάντα σας, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Universal Exports”!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικείο σακίδιο πλάτης της Candies σε 2 κλασσικά χρώματα!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο σακίδιο πλάτης της εταιρείας Candie’s σε βελούδινη ύφανση, με αποσπώμενο ασορτί πορτοφολάκι και σε 2 χρώματα – μαύρο και μπορντώ, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

25€ για Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών Keratin Therapy με φυτικά έλαια Babassu Oil από τα Δάση του Αμαζονίου, χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης και 100% Υδρο-διαλυτή, διάρκειας έως και 3 μήνες, στο μοντέρνο κομμωτήριο The CUT by Apostolis Ntounias στο Παλαιό Φάληρο!!!

Προσφορά: 25€ για Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών Keratin Therapy με φυτικά έλαια Babassu Oil από τα Δάση του Αμαζονίου, χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης και 100% Υδρο-διαλυτή, διάρκειας έως και 3 μήνες, στο μοντέρνο κομμωτήριο The CUT by Apostolis Ntounias στο Παλαιό Φάληρο!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more