Monday, May 30, 2016

27€ ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο στον Αϊ Γιάννη Πηλίου με επιλογή ανάμεσα από τρία (3) διαφορετικά ξενοδοχεία και μαζί ένα παιδί δωρεάν, για αξέχαστες διακοπές και αυτό το καλοκαίρι, μόλις ένα βήμα μακριά από τη θάλασσα. Αρχική αξία προσφοράς 60€.

Προσφορά: 27€ ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο στον Αϊ Γιάννη Πηλίου με επιλογή ανάμεσα από τρία (3) διαφορετικά ξενοδοχεία και μαζί ένα παιδί δωρεάν, για αξέχαστες διακοπές και αυτό το καλοκαίρι, μόλις ένα βήμα μακριά από τη θάλασσα. Αρχική αξία προσφοράς 60€.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Lipolaser για απίστευτη λιποδιάλυση με το καλύτερο μηχάνημα στην αγορά

Προσφορά:


Εξαφανίστε το τοπικό λίπος χωρίς διατροφή & γυμναστική με το καλύτερο μηχάνημα της αγοράς Lipolaser, για απίστευτη λιποδιάλυση στα δύσκολα σημεία, που χρειάζεται μάξιμουμ έως 3 συνεδρίες ανά περιοχή για οριστικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, από το κέντρο αισθητικής “Elegant Beauty” στη Νέα Ιωνία!

πηγή: deals365.gr

Read more

Aνδρικό ρολόι US Polo με μαύρο λουράκι σιλικόνης & διάμετρο 47mm!

Προσφορά:


Ένα ανδρικό ρολόι της U.S. Polo Assn. με μαύρο λουράκι σιλικόνης & διάμετρο 47mm, με επιπλέον ψηφιακή ένδειξη ώρας, ξυπνητήρι και χρονογράφο, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1-2 εργάσιμες από την “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more