Thursday, December 27, 2018

6,90€ από 12,90€ για ένα Υγρό Επαναφοράς και Συντήρησης Restoryte ο εύκολος τρόπος να δώσετε ζωή σε ότι έχει παλιώσει, με παραλαβή από το κατάστημα Magic Hole στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.

Προσφορά: 6,90€ από 12,90€ για ένα Υγρό Επαναφοράς και Συντήρησης Restoryte ο εύκολος τρόπος να δώσετε ζωή σε ότι έχει παλιώσει, με παραλαβή από το κατάστημα Magic Hole στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

14€ απο 70€ για τριπλή θεραπειά προσώπου (cryogenic+radio+thermage) & δώρο η δερμαναλυση skinscannerστο νέο υπέροχο χώρο του "Unani Biospa" στον Γέρακα. Για άμεσο αποτέλεσμα λάμψης, αναπλασης & σύσφιξης με παράλληλη υποστήριξη ματιών!

Προσφορά: 14€ απο 70€ για τριπλή θεραπειά προσώπου (cryogenic+radio+thermage) & δώρο η δερμαναλυση skinscannerστο νέο υπέροχο χώρο του “Unani Biospa” στον Γέρακα. Για άμεσο αποτέλεσμα λάμψης, αναπλασης & σύσφιξης με παράλληλη υποστήριξη ματιών!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

50€ από 120€ (-58%) για 2 Ενέσιμες Μεσοθεραπείες σε 1 ή 2 σημεία της επιλογής σας για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ελάττωση του τοπικού λίπους και ανανέωση του δέρματος, από το ολοκαίνουργιο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem στο Σύνταγμα.

Προσφορά: 50€ από 120€ (-58%) για 2 Ενέσιμες Μεσοθεραπείες σε 1 ή 2 σημεία της επιλογής σας για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ελάττωση του τοπικού λίπους και ανανέωση του δέρματος, από το ολοκαίνουργιο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem στο Σύνταγμα.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more