Tuesday, March 28, 2017

Ανοξείδωτα Μεταλλικά Παγάκια (Σετ 6 Τεμ.)

Προσφορά: Ανοξείδωτα Μεταλλικά Παγάκια (Σετ 6 Τεμ.)

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Full body μασάζ, peeling, χαμάμ για 1 ώρα & 30 λεπτά στο Σύνταγμα!

Προσφορά:


Μοναδικό πακέτο VIP Golden Therapy με ρινίσματα χρυσού 23κ. που περιλαμβάνει full body μασάζ, peeling, μάσκα, αρωματοβροχή και χαμάμ, συνολικής διάρκειας 90 λεπτών, και δώρο μια συνεδρία διατροφής με διαιτολόγο, από το υπερπολυτελές “The Golden Athens Spa” 600 τ.μ. στο Σύνταγμα!

πηγή: deals365.gr

Read more

Πάσχα στη Μακρινίτσα Πηλίου, στο Παραδοσιακό "Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel" του 17ου αιώνα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 289€ από 578€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Πασχαλινά Αυγά στο δωμάτιο, Λαμπάδες για την Ανάσταση, καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στη Μακρινίτσα Πηλίου, στο Παραδοσιακό “Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel” του 17ου αιώνα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 289€ από 578€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Πασχαλινά Αυγά στο δωμάτιο, Λαμπάδες για την Ανάσταση, καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πάσχα στο 5 αστέρων Κandia's Castle Hotel Resort & Thalasso, στην Κάντια Αργολίδας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε Deluxe Double Room με Θέα Θάλασσα και Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), μόνο με 435€ από 870€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό Πασχαλινό Γεύμα και Ποτά στο γεύμα! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής και Εξωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχονται ξαπλώστρες και ομπρέλα στην πισίνα και την παραλία καθώς και Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out με μεσημαριανό γεύμα για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες!

Προσφορά: Πάσχα στο 5 αστέρων Κandia’s Castle Hotel Resort & Thalasso, στην Κάντια Αργολίδας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε Deluxe Double Room με Θέα Θάλασσα και Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), μόνο με 435€ από 870€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό Πασχαλινό Γεύμα και Ποτά στο γεύμα! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής και Εξωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχονται ξαπλώστρες και ομπρέλα στην πισίνα και την παραλία καθώς και Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out με μεσημαριανό γεύμα για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

12€ από 350€ (-97%) για ένα ΕΤΗΣΙΟ πακέτο 6 συνεδριών οριστικής αποτρίχωσης, με IPL τελευταίας γενιάς με ενσωματωμένη κεφαλή ψύξης, στην περιοχή που επιθυμείτε! Η προσφορά απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες και αφορά όλους τους τύπους δέρματος! Προσφορά των κέντρων κοσμητικής ιατρικής MEDICHIC στο Μετρό Αγ.Δημητρίου.

Προσφορά: 12€ από 350€ (-97%) για ένα ΕΤΗΣΙΟ πακέτο 6 συνεδριών οριστικής αποτρίχωσης, με IPL τελευταίας γενιάς με ενσωματωμένη κεφαλή ψύξης, στην περιοχή που επιθυμείτε! Η προσφορά απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες και αφορά όλους τους τύπους δέρματος! Προσφορά των κέντρων κοσμητικής ιατρικής MEDICHIC στο Μετρό Αγ.Δημητρίου.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more