Friday, March 4, 2016

Καθαρά Δευτέρα στο Manthos Resort Hotel & Spa, στα Χάνια Πηλίου μία ανάσα από το Χιονοδρομικό Κέντρο! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 4 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό ή Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 230€ από 460€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται μία χρήση του Jacuzzi για 2 άτομα καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Καθαρά Δευτέρα στο Manthos Resort Hotel & Spa, στα Χάνια Πηλίου μία ανάσα από το Χιονοδρομικό Κέντρο! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 4 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό ή Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 230€ από 460€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται μία χρήση του Jacuzzi για 2 άτομα καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Spa Pedicure με Ημιμόνιμη βαφή - Θεσσαλονίκη Spa Manicure ή Pedicure - 10€ από 20€ για ένα ολοκληρωμένο Spa Manicure με Ημιμόνιμη βαφή επιλογής από απλό ή γαλλικό ή για ένα ολοκληρωμένο Spa Pedicure με Ημιμόνιμη βαφή επιλογής από απλό ή γαλλικό και ένα Θεραπευτικό, Χαλαρωτικό Massage με Hot Chocolate και λάδι παραφίνης για να απαλλαγείτε από σκασμένες φτέρνες, κάλους και μύκητες και Δώρο διακόσμηση νυχιών (Έκπτωση 50%), από το κομμωτήριο «Hair Shine» στη Θεσσαλονίκη!

Προσφορά: Spa Pedicure με Ημιμόνιμη βαφή – Θεσσαλονίκη Spa Manicure ή Pedicure – 10€ από 20€ για ένα ολοκληρωμένο Spa Manicure με Ημιμόνιμη βαφή επιλογής από απλό ή γαλλικό ή για ένα ολοκληρωμένο Spa Pedicure με Ημιμόνιμη βαφή επιλογής από απλό ή γαλλικό και ένα Θεραπευτικό, Χαλαρωτικό Massage με Hot Chocolate και λάδι παραφίνης για να απαλλαγείτε από σκασμένες φτέρνες, κάλους και μύκητες και Δώρο διακόσμηση νυχιών (Έκπτωση 50%), από το κομμωτήριο «Hair Shine» στη Θεσσαλονίκη!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Χάστε από 6 μέχρι 12 κιλά το μήνα από 29€ με τα εξπρές προγράμματα medi-xpress στα ΜEDICHIC Αγ Δημητρίου ,Κηφισιάς και Γλυφάδας.

Προσφορά: Χάστε από 6 μέχρι 12 κιλά το μήνα από 29€ με τα εξπρές προγράμματα medi-xpress στα ΜEDICHIC Αγ Δημητρίου ,Κηφισιάς και Γλυφάδας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more