Wednesday, December 28, 2016

Τοποθέτηση Βλεφαρίδων Extensions- Παγκράτι - 20€ από 80€ (Έκπτωση 75%) για Tοποθέτηση Βλεφαρίδων Extensions με την μέθοδο τρίχα-τρίχα! Σε ένα χώρο minimal αισθητικής οι ειδικοί αναλαμβάνουν την δική σας περιποίηση και φροντίδα, στο «La Petite Nails and Spa» στο Παγκράτι!!!

Προσφορά: Τοποθέτηση Βλεφαρίδων Extensions- Παγκράτι – 20€ από 80€ (Έκπτωση 75%) για Tοποθέτηση Βλεφαρίδων Extensions με την μέθοδο τρίχα-τρίχα! Σε ένα χώρο minimal αισθητικής οι ειδικοί αναλαμβάνουν την δική σας περιποίηση και φροντίδα, στο «La Petite Nails and Spa» στο Παγκράτι!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

23€ για τοποθέτηση Τεχνητών Νυχιών με gel ή ακρυλικό και εφαρμογή χρώματος (απλό ή γαλλικό), στον πολυτελή χώρο του Chic & Beauty Nails στο Περιστέρι. Σας καλωσορίζουμε στον υπέροχο χώρο των 270τ.μ προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της περιποίησης και της ομορφιάς. Έκπτωση 54%!!

Προσφορά: 23€ για τοποθέτηση Τεχνητών Νυχιών με gel ή ακρυλικό και εφαρμογή χρώματος (απλό ή γαλλικό), στον πολυτελή χώρο του Chic & Beauty Nails στο Περιστέρι. Σας καλωσορίζουμε στον υπέροχο χώρο των 270τ.μ προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της περιποίησης και της ομορφιάς. Έκπτωση 54%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Η απόλυτη θεραπεία προσώπου για λάμψη στην πιό απόλυτη τιμή!

Προσφορά:


Η απόλυτη θεραπεία προσώπου Elxis Luminous Face Therapy, μια νέα πρωτοποριακή θεραπεία

προσώπου για λάμψη, λεύκανση, αναζωογόνηση και αντιγήρανση με σκοπό την αποκατάσταση του δέρματος από τους εξωτερικούς παράγοντες και τα σημάδια γήρατος στο “Elxis Spa” στο Σύνταγμα!!!

πηγή: deals365.gr

Read more

KALORIK TKG FE 1001 ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ ΑΡΓΗΣ ΣΤΥΨΗΣ 200W. Με αργή σπειροειδή κίνηση, για να παίρνετε τη μέγιστη ποσότητα χυμού και τη μέγιστη ποιότητα !!!

Προσφορά: KALORIK TKG FE 1001 ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ ΑΡΓΗΣ ΣΤΥΨΗΣ 200W. Με αργή σπειροειδή κίνηση, για να παίρνετε τη μέγιστη ποσότητα χυμού και τη μέγιστη ποιότητα !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more