Monday, May 2, 2016

Απολαύστε μία Μοναδική και Σαγηνευτική Εμπειρία με Ένα Πλήρες πακέτο Χρήσης των Spa -Διάρκειας 90'- (με Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Hammam, Jacuzzi, Θερμαινόμενα Ανάκλιντρα, Φιλανδική Σάουνα)… στον Υπερσύγχρονο Χώρο του Wellness Paradise Club Spa του Πολυτελούς Egnatia Palace 4*, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Κάντε το καλύτερο Δώρο στον εαυτό σας ή στα Αγαπημένα σας πρόσωπα… και Ζήστε μία Υπέροχη Εμπειρία Ευεξίας και Χαλάρωσης σε Ένα από τα Κορυφαία Spa Center της Θεσσαλονίκης!

Προσφορά: Απολαύστε μία Μοναδική και Σαγηνευτική Εμπειρία με Ένα Πλήρες πακέτο Χρήσης των Spa -Διάρκειας 90′- (με Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Hammam, Jacuzzi, Θερμαινόμενα Ανάκλιντρα, Φιλανδική Σάουνα)… στον Υπερσύγχρονο Χώρο του Wellness Paradise Club Spa του Πολυτελούς Egnatia Palace 4*, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Κάντε το καλύτερο Δώρο στον εαυτό σας ή στα Αγαπημένα σας πρόσωπα… και Ζήστε μία Υπέροχη Εμπειρία Ευεξίας και Χαλάρωσης σε Ένα από τα Κορυφαία Spa Center της Θεσσαλονίκης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

15€ από 29€ (-48%) για Manicure με ημιμόνιμο χρώμα & Pedicure (απλό ή γαλλικό), στον πολυχώρο ομορφιάς ''Beauty Planet'' στην Αργυρούπολη.

Προσφορά: 15€ από 29€ (-48%) για Manicure με ημιμόνιμο χρώμα & Pedicure (απλό ή γαλλικό), στον πολυχώρο ομορφιάς ”Beauty Planet” στην Αργυρούπολη.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι Levis σε 2 χρώματα!

Προσφορά:


Ένα ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι Levi’s, από 100% γνήσιο δέρμα, σε 2 χρώματα, με διαχρονικό σχεδιασμό και πολλές εσωτερικές θήκες για βέλτιστη αποθήκευση και μακρόχρονη χρήση, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1-2 εργάσιμες από την “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

45€ για 3μηνη συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα & χρήση των οργάνων εκγύμνασης, στο γυμναστήριο TOP FIT στον Πειραιά. Το γυμναστήριο δίνει τη δυνατότητα στα μέλη μας, να ακολουθήσουν το πρόγραμμα γυμναστικής που χρειάζονται προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους!!

Προσφορά: 45€ για 3μηνη συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα & χρήση των οργάνων εκγύμνασης, στο γυμναστήριο TOP FIT στον Πειραιά. Το γυμναστήριο δίνει τη δυνατότητα στα μέλη μας, να ακολουθήσουν το πρόγραμμα γυμναστικής που χρειάζονται προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ΡΩΜΗ στην Καλύτερη Τιμή που έγινε Ποτέ! 174€ για 4ήμερη απόδραση, με Αεροπορικά, Κεντρικό Ξενοδοχείο με Πρωινό & Μεταφορές

Προσφορά: ΡΩΜΗ στην Καλύτερη Τιμή που έγινε Ποτέ! 174€ για 4ήμερη απόδραση, με Αεροπορικά, Κεντρικό Ξενοδοχείο με Πρωινό & Μεταφορές

πηγή: alepouditsa.gr

Read more