Tuesday, June 7, 2016

135€ από 180€ ( Έκπτωση 25%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Κρήτη, στο Klio Apartments σε Studio! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 135€ από 180€ ( Έκπτωση 25%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Κρήτη, στο Klio Apartments σε Studio! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Καφές ή χυμός με τοστ ή γλυκό και θέα την θάλασσα στο Κρίταμο!

Προσφορά:


2,5€ για ένα (1) καφέ ή χυμό μαζί με ένα (1) λαχταριστό τοστ ή γλυκό του κουταλιού που θα αποτελέσουν ένα πολύτιμο τονωτικό διάλειμμα στην καθημερινότητά σας, με συνοδεία μία απίθανη θέα στην θάλασσα, στο “Κρίταμο” στον Φλοίσβο!

πηγή: deals365.gr

Read more

Καλοκαιρινές διακοπές για 6 ημέρες στον Πλαταμώνα σε προσφορά!

Προσφορά:


Καλοκαιρινή απόδραση για δύο (2) άτομα στον Πλαταμώνα με ένα παιδί έως 12 ετών κι ένα παιδί έως 4 ετών για 5 διανυκτερεύσεις με πρωινό & ημιδιατροφή, στο πανέμορφο “Sun Beach Platamon”, από το “Megia Travel”!

πηγή: deals365.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων AKS PORTO HELI KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, με 690€ από 1380€ ( Έκπτωση 50%), στο Πόρτο Χέλι! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με "Show Cooking", Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Χυμούς, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Καφέδες, Αφεψήματα, Παγωτά, κρύα και ζεστά Snack! Ελεύθερη είσοδος στο Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, στο Θαλάσσιο Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και στο Παιδικό Αθλητικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια ξηράς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων AKS PORTO HELI KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, με 690€ από 1380€ ( Έκπτωση 50%), στο Πόρτο Χέλι! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με “Show Cooking”, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Χυμούς, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Καφέδες, Αφεψήματα, Παγωτά, κρύα και ζεστά Snack! Ελεύθερη είσοδος στο Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, στο Θαλάσσιο Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και στο Παιδικό Αθλητικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια ξηράς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* AKS Porto Heli - Πόρτο Χέλι

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων AKS PORTO HELI KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 350€ από 498€ (Έκπτωση 30%), στο Πόρτο Χέλι! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με “Show Cooking”, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Χυμούς, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Καφέδες, Αφεψήματα, Παγωτά, κρύα και ζεστά Snack! Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και ελεύθερη είσοδος στο Θαλάσσιο Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και στο Παιδικό Αθλητικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια ξηράς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

12 Συνεδρίες με Ιμάντες TRX - Γλυφάδα - 49€ από 120€ (Έκπτωση 59%) για 12 Συνεδρίες με Ιμάντες Προπόνησης TRX Με Personal Trainer Σε Mini Group Έως 4 Ατόμων! Είναι η καλύτερη επιλογή για την επίτευξη των στόχων σας και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο προπονητικό τρόπο, στο «Σώματος Δόμηση» στο κέντρο της Γλυφάδας!!!

Προσφορά: 12 Συνεδρίες με Ιμάντες TRX – Γλυφάδα – 49€ από 120€ (Έκπτωση 59%) για 12 Συνεδρίες με Ιμάντες Προπόνησης TRX Με Personal Trainer Σε Mini Group Έως 4 Ατόμων! Είναι η καλύτερη επιλογή για την επίτευξη των στόχων σας και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο προπονητικό τρόπο, στο «Σώματος Δόμηση» στο κέντρο της Γλυφάδας!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

105€ από 175€ (-40%) για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στο Kalipso Villas, που βρίσκεται στην όμορφη παραλία της Περίσσα στην μοναδική και ρομαντική Σαντορίνη!!

Προσφορά: 105€ από 175€ (-40%) για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στο Kalipso Villas, που βρίσκεται στην όμορφη παραλία της Περίσσα στην μοναδική και ρομαντική Σαντορίνη!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more