Tuesday, January 1, 2019

29€ για μια συνεδρία ενός ατόμου απολέπισης προσώπου με OxyGeneo, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη θεραπεία από το Ιατρείο "Deka Plastic Surgery" στην Ερμού. Καινοτόμος θεραπεία απολέπισης προσώπου, που παράλληλα βελτιώνει τα επίπεδα οξυγόνου του δέρματος.

Προσφορά: 29€ για μια συνεδρία ενός ατόμου απολέπισης προσώπου με OxyGeneo, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη θεραπεία από το Ιατρείο “Deka Plastic Surgery” στην Ερμού. Καινοτόμος θεραπεία απολέπισης προσώπου, που παράλληλα βελτιώνει τα επίπεδα οξυγόνου του δέρματος.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

9€ από 18€ για είσοδο 1 ατόμου στο "Χαμάμ Γυναικών" της Νελ Νταν, σε σκηνοθεσία Βάσιας Παναγοπούλου, στο θέατρο Ακάδημος! Ένα ιδιαίτερο, ρεαλιστικό και συνάμα τρυφερό έργο με 6 σημαντικές πρωταγωνίστριες του θεάτρου μας!

Προσφορά: 9€ από 18€ για είσοδο 1 ατόμου στο “Χαμάμ Γυναικών” της Νελ Νταν, σε σκηνοθεσία Βάσιας Παναγοπούλου, στο θέατρο Ακάδημος! Ένα ιδιαίτερο, ρεαλιστικό και συνάμα τρυφερό έργο με 6 σημαντικές πρωταγωνίστριες του θεάτρου μας!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more