Wednesday, April 12, 2017

Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος στη Δροσοπηγή Μάνης, στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea»! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi και απέραντη Θέα στη θάλασσα, με 199€ από 498€ ( Έκπτωση 60%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας με θέα το απέραντο γαλάζιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος στη Δροσοπηγή Μάνης, στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea»! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi και απέραντη Θέα στη θάλασσα, με 199€ από 498€ ( Έκπτωση 60%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας με θέα το απέραντο γαλάζιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Holistic Exotic Massage μασάζ διάρκειας 60 λεπτών σε προσφορά!

Προσφορά:


Ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ Holistic Exotic Massage, διάρκειας 60 λεπτών, που ξυπνάει τις αισθήσεις και απαλλάσσει από πόνους, ένταση και στρες στον ξεχωριστό χώρο ομορφιάς “Olotropiki Spa” στο Μέγαρο Μουσικής (πλησίον σταθμού)!

πηγή: deals365.gr

Read more

Για Ένα (1) Εισιτήριο για να Aπολαύσετε την Υπέροχη και πολυαναμενόμενη Παιδική Παράσταση Σκύλος με Σπίτι της βραβευμένης συγγραφέως παιδικών και εφηβικών βιβλίων Γαλάτειας Γρηγοριάδου-Σουρέλη σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη…στο Θέατρο Αυλαία! Μια παράσταση, εμπνευσμένη από το ομότιτλο παραμύθι, που έχει διαθέσει χιλιάδες αντίτυπα…και που θα μας γεμίσει ελπίδα για ένα πιο φωτεινό αύριο, μυώντας με χιούμορ γονείς και παιδιά στην έννοια της αγάπης, της φιλίας, της συν-δημιουργίας και της ενότητας του κόσμου που δεν χωράει φυλετικές και άλλες διακρίσεις! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

Προσφορά: Για Ένα (1) Εισιτήριο για να Aπολαύσετε την Υπέροχη και πολυαναμενόμενη Παιδική Παράσταση Σκύλος με Σπίτι της βραβευμένης συγγραφέως παιδικών και εφηβικών βιβλίων Γαλάτειας Γρηγοριάδου-Σουρέλη σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη…στο Θέατρο Αυλαία! Μια παράσταση, εμπνευσμένη από το ομότιτλο παραμύθι, που έχει διαθέσει χιλιάδες αντίτυπα…και που θα μας γεμίσει ελπίδα για ένα πιο φωτεινό αύριο, μυώντας με χιούμορ γονείς και παιδιά στην έννοια της αγάπης, της φιλίας, της συν-δημιουργίας και της ενότητας του κόσμου που δεν χωράει φυλετικές και άλλες διακρίσεις! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more