Sunday, August 13, 2017

Έκπτωση 50%: 535€ για 4ήμερη διαμονή 2 ατόμων, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, στο Iliada Hotel, στην μαγευτική Σαντορίνη για όλο τον Αύγουστο. ΔΩΡΟ τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια 2 ατόμων και ενός αυτοκινήτου με ταχύπλοο ή με συμβατικό σε διακεκριμένη θέση. Υπάρχει δυνατότητα για έξτρα διανυκτερεύσεις. Αρχική Αξία 1070€

Προσφορά: Έκπτωση 50%: 535€ για 4ήμερη διαμονή 2 ατόμων, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, στο Iliada Hotel, στην μαγευτική Σαντορίνη για όλο τον Αύγουστο. ΔΩΡΟ τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια 2 ατόμων και ενός αυτοκινήτου με ταχύπλοο ή με συμβατικό σε διακεκριμένη θέση. Υπάρχει δυνατότητα για έξτρα διανυκτερεύσεις. Αρχική Αξία 1070€

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Kεραμική θερμαινόμενη ισιωτική βούρτσα μαλλιών για ίσιωμα στη στιγμή!

Προσφορά:


Mία κεραμική θερμαινόμενη ισιωτική βούρτσα μαλλιών, με 6 διαφορετικά επίπεδα θερμότητας ανάλογα με τον τύπο μαλλιών, που ισιώνει πανεύκολα τα μαλλιά χωρίς να σπάει τις άκρες, με παραλαβή από το “Idea Hellas” και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

22€ για ένα Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό άνω Πλάτης, Ώμων ή Ντεκολτέ, με Ατμό και Όζον, για Άνδρες και Γυναίκες, από το Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής και Spa Βούλα Παπαλέξη στο Γκύζη (πλησίον Μετρό Αμπελόκηποι).

Προσφορά: 22€ για ένα Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό άνω Πλάτης, Ώμων ή Ντεκολτέ, με Ατμό και Όζον, για Άνδρες και Γυναίκες, από το Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής και Spa Βούλα Παπαλέξη στο Γκύζη (πλησίον Μετρό Αμπελόκηποι).

πηγή: alepouditsa.gr

Read more