Saturday, December 9, 2017

Απόδραση στα Ιωάννινα: 252€ για 3ήμερη απόδραση 2 ατόμων, με Ημιδιατροφή, Spa & Mασάζ, στο υπερπολυτελές Epirus Palace 5*

Προσφορά: Απόδραση στα Ιωάννινα: 252€ για 3ήμερη απόδραση 2 ατόμων, με Ημιδιατροφή, Spa & Mασάζ, στο υπερπολυτελές Epirus Palace 5*

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Φωτιστικό χελώνας Twilight Turtle Star Light για παιδιά, σε προσφορά!

Προσφορά:


Το βραβευμένο φωτιστικό χελώνας «Twilight Turtle Star Light» που φωτίζει με αστέρια το παιδικό δωμάτιο αλλάζοντας 4 χρώματα και παίζει 4 απαλές μελωδίες που νανουρίζουν τα παιδιά χαρίζοντας τους όνειρα γλυκά, με παραλαβή από τo “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής!

πηγή: deals365.gr

Read more

14.90€ από 50€ για έναν καθαρισμό δοντιών που περιλαμβάνει αφαίρεση πλάκας, πέτρας και χρωστικών κηλίδων με μηχάνημα υπερήχων, καθώς και στίλβωση δοντιών με ειδική πάστα. Επιπλέον πλήρης στοματικός έλεγχος και λεπτομερείς οδηγίες στοματικής υγιεινής, από Χειρουργό Οδοντίατρο στην Νέα Ιωνία. Έκπτωση 70%!!

Προσφορά: 14.90€ από 50€ για έναν καθαρισμό δοντιών που περιλαμβάνει αφαίρεση πλάκας, πέτρας και χρωστικών κηλίδων με μηχάνημα υπερήχων, καθώς και στίλβωση δοντιών με ειδική πάστα. Επιπλέον πλήρης στοματικός έλεγχος και λεπτομερείς οδηγίες στοματικής υγιεινής, από Χειρουργό Οδοντίατρο στην Νέα Ιωνία. Έκπτωση 70%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more