Thursday, February 18, 2016

13,90€ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο φαγητού, στο νέο αστέρι της ταϊλανδέζικης κουζίνας, το εστιατόριο "Dara Thai" πίσω από το Μετρό Αγίου Δημητρίου, αξίας 25€ - έκπτωση 44%

Προσφορά: 13,90€ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο φαγητού, στο νέο αστέρι της ταϊλανδέζικης κουζίνας, το εστιατόριο “Dara Thai” πίσω από το Μετρό Αγίου Δημητρίου, αξίας 25€ – έκπτωση 44%

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας και 25η Μαρτίου στην πανέμορφη Μάνη! 39€ ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό, σε ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο, στους Αναπαλαιωμένους Πύργους της Εδέμ! Απολαύστε την ζεστασιά της φιλοξενίας σε δωμάτιο παραδοσιακής πέτρινης αρχιτεκτονικής της Μάνης. Δωρεάν διαμονή για ένα Παιδί έως 3 ετών! Αρχική Αξία 100€. Έκπτωση 61%.

Προσφορά: Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας και 25η Μαρτίου στην πανέμορφη Μάνη! 39€ ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό, σε ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο, στους Αναπαλαιωμένους Πύργους της Εδέμ! Απολαύστε την ζεστασιά της φιλοξενίας σε δωμάτιο παραδοσιακής πέτρινης αρχιτεκτονικής της Μάνης. Δωρεάν διαμονή για ένα Παιδί έως 3 ετών! Αρχική Αξία 100€. Έκπτωση 61%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

7€ για ένα hot chocolate spa manicure απλό ή γαλλικό και μία αποτρίχωση άνω χείλους!Περιποίησης χεριών και νυχιών δυναμώνοντας το δέρμα των χεριών σας για την έκθεση στο κρύο και τον αέρα του χειμώνα με τις ιαματικές και ενυδατικές ιδιότητες της σοκολάτας, μιά προσφορά από το Chic Nails στο κέντρο της Κηφισιάς πολύ κοντά στον Ηλεκτρικό αρχικής αξίας 35€ - έκπτωση 80%.

Προσφορά: 7€ για ένα hot chocolate spa manicure απλό ή γαλλικό και μία αποτρίχωση άνω χείλους!Περιποίησης χεριών και νυχιών δυναμώνοντας το δέρμα των χεριών σας για την έκθεση στο κρύο και τον αέρα του χειμώνα με τις ιαματικές και ενυδατικές ιδιότητες της σοκολάτας, μιά προσφορά από το Chic Nails στο κέντρο της Κηφισιάς πολύ κοντά στον Ηλεκτρικό αρχικής αξίας 35€ – έκπτωση 80%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

69€ Τotal Plasma Lift!!Η καινοτόμος θεραπεία για αψεγάδιαστο και λαμπερό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες που προτείνεται από τα υπερπολυτελή δερματολογικά ιατρεία Human Perfection σε Κηφισιά, Κολωνάκι και Πειραιά Αρχικής Αξίας 300€, Έκπτωση 77% !!

Προσφορά: 69€ Τotal Plasma Lift!!Η καινοτόμος θεραπεία για αψεγάδιαστο και λαμπερό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες που προτείνεται από τα υπερπολυτελή δερματολογικά ιατρεία Human Perfection σε Κηφισιά, Κολωνάκι και Πειραιά Αρχικής Αξίας 300€, Έκπτωση 77% !!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικείο Ρολόι Colori CLD084

Προσφορά: Γυναικείο Ρολόι Colori CLD084

πηγή: alepouditsa.gr

Read more