Monday, July 11, 2016

5€ εκπτωτικό κουπόνι για να έχετε έκπτωση 60% για ένα χειροποίητο τροχήλατο τραπεζάκι σαλονιού από δρύς, με 2 συρτάρια , μόνο 348€ από 870€ σε διαστάσεις: 1,30π Χ 90β Χ 43υ από τo Grimaneli Boutique Furniture, Decor & Gifts στον Άλιμο.

Προσφορά: 5€ εκπτωτικό κουπόνι για να έχετε έκπτωση 60% για ένα χειροποίητο τροχήλατο τραπεζάκι σαλονιού από δρύς, με 2 συρτάρια , μόνο 348€ από 870€ σε διαστάσεις: 1,30π Χ 90β Χ 43υ από τo Grimaneli Boutique Furniture, Decor & Gifts στον Άλιμο.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στην Σάμο ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Standard Double Room στο Kampos Village, μόνο με 393€ από 491€ ( Έκπτωση 20%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα ζεστά και κρύα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμοί και Καφές Φίλτρου κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στην Σάμο ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Standard Double Room στο Kampos Village, μόνο με 393€ από 491€ ( Έκπτωση 20%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα ζεστά και κρύα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμοί και Καφές Φίλτρου κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικείο ρολόι Juicy Couture με πουά καντράν & καουτσούκ λουράκι!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο ρολόι της Juicy Couture, από ροζ επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι, με παιχνιδιάρικο πουά καντράν, διάμετρο 42.5mm και με λευκό λουράκι σιλικόνης, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής σε 1 – 3 εργάσιμες από το “Ouaou.gr”.

πηγή: deals365.gr

Read more

Manicure Ημιμόνιμο+Pedicure+Νail art - Manicure Ημιμόνιμo +Pedicure Περιστέρι - 18€ για ένα Ολοκληρωμένο Manicure και ένα Ολοκληρωμένο Pedicure επιλογής από απλό ή γαλλικό ή 22€ για ένα Ολοκληρωμένο Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή και ένα Ολοκληρωμένο Pedicure επιλογής από απλό ή γαλλικό καθώς επίσης διατίθεται και χρώμα που αλλάζει ανάλογα με τη θερμοκρασία του σώματος σας και ένα Nail Art (Έκπτωση 50%), από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!!

Προσφορά: Manicure Ημιμόνιμο+Pedicure+Νail art – Manicure Ημιμόνιμo +Pedicure Περιστέρι – 18€ για ένα Ολοκληρωμένο Manicure και ένα Ολοκληρωμένο Pedicure επιλογής από απλό ή γαλλικό ή 22€ για ένα Ολοκληρωμένο Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή και ένα Ολοκληρωμένο Pedicure επιλογής από απλό ή γαλλικό καθώς επίσης διατίθεται και χρώμα που αλλάζει ανάλογα με τη θερμοκρασία του σώματος σας και ένα Nail Art (Έκπτωση 50%), από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

123€ από 205€ (-40%) για 4 ήμέρες (3 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο στο Aura studios στην Ελαφόνησο.

Προσφορά: 123€ από 205€ (-40%) για 4 ήμέρες (3 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο στο Aura studios στην Ελαφόνησο.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more