Tuesday, August 23, 2016

3D. Τρισδιάστατη σάρωση και εκτύπωση της δικής σας φιγούρας. Κάντε το δικό σας αποκλειστικά αγαλματίδιο/φιγούρα. ΜΟΝΟ από 29€ από το minimeshop.gr στο Χαλάνδρι.

Προσφορά: 3D. Τρισδιάστατη σάρωση και εκτύπωση της δικής σας φιγούρας. Κάντε το δικό σας αποκλειστικά αγαλματίδιο/φιγούρα. ΜΟΝΟ από 29€ από το minimeshop.gr στο Χαλάνδρι.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Online Μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας με το English123, σε πρόγραμμα 6 ή 12 Μηνών, από την Funmedia, μόνο με 19€ ή 29€ αντίστοιχα !!!

Προσφορά: Online Μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας με το English123, σε πρόγραμμα 6 ή 12 Μηνών, από την Funmedia, μόνο με 19€ ή 29€ αντίστοιχα !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Peeling προσώπου για καταπολέμηση πανάδων και λεκέδων σε προσφορά!

Προσφορά:


Θεραπεία peeling προσώπου με τη μέθοδο της μελανορύθμισης και συνδυασμό οξέων 6ης Γενιάς, για άνδρες και γυναίκες, που καταπολεμά τις πανάδες και τους λεκέδες, από το “Βeauty Tec” στη Θεσσαλονίκη!!

πηγή: deals365.gr

Read more

90€ από 140€ ( Έκπτωση 36%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Καλαμάτα, σε Studio στην Villa Teo! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη για 4 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 6 ημέρες με θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 90€ από 140€ ( Έκπτωση 36%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Καλαμάτα, σε Studio στην Villa Teo! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη για 4 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 6 ημέρες με θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στην Άφυτο Xαλκιδικής στο 4 αστέρων Aristoteles Beach Hotel ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο ή Family One Bedroom, μόνο με 219€ από 438€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Απεριόριστη κατανάλωση σε Τοπικά Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμούς, Νερό, Καφέδες, Τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στην Άφυτο Xαλκιδικής στο 4 αστέρων Aristoteles Beach Hotel ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο ή Family One Bedroom, μόνο με 219€ από 438€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Απεριόριστη κατανάλωση σε Τοπικά Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμούς, Νερό, Καφέδες, Τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more