Sunday, May 20, 2018

7,90€ από 16,90€ (-53%) για μια Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών Υψηλής Πίεσης Νερού Power Floss, με δυνατότητα παραλαβής και πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από την DoneDeals Goods.

Προσφορά: 7,90€ από 16,90€ (-53%) για μια Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών Υψηλής Πίεσης Νερού Power Floss, με δυνατότητα παραλαβής και πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από την DoneDeals Goods.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

18€ για μία φθορίωση σε μικρά παιδιά (ανώδυνο μέσο πρόληψης για την τερηδόνα) ή 18€ για sealants επικαλύψεις οπίσθιων δοντιών (ειδικά για δόντια που δεν έχουν πρόβλημα και είναι προληπτικό μέσο ενάντια στην τερηδόνα, στην Οδοντιατρική Θεραπεία Παλαιού Φαλήρου. Εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στην οποία εφαρμόζεται όλο το εύρος θεραπειών.

Προσφορά: 18€ για μία φθορίωση σε μικρά παιδιά (ανώδυνο μέσο πρόληψης για την τερηδόνα) ή 18€ για sealants επικαλύψεις οπίσθιων δοντιών (ειδικά για δόντια που δεν έχουν πρόβλημα και είναι προληπτικό μέσο ενάντια στην τερηδόνα, στην Οδοντιατρική Θεραπεία Παλαιού Φαλήρου. Εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στην οποία εφαρμόζεται όλο το εύρος θεραπειών.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more