Sunday, December 3, 2017

Προσφορά για νησιωτικά Χριστούγεννα! 3 διανυκτερεύσεις στη Λευκάδα, με ημιδιατροφή και gala εορταστικό! Από 288€!

Προσφορά:






Λευκάδα


Τιμή Προσφοράς:  €288




πηγή: xenodoxeia-diakopes.blogspot.com

Read more

39€ από 80€ για τρείς μήνες συνδρομή στα ομαδικά προγράμματα & χρήση των οργάνων εκγύμνασης, στο γυμναστήριο TOP FIT στον Πειραιά. Το γυμναστήριο δίνει τη δυνατότητα στα μέλη μας, να ακολουθήσουν το πρόγραμμα γυμναστικής που χρειάζονται προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους!!

Προσφορά: 39€ από 80€ για τρείς μήνες συνδρομή στα ομαδικά προγράμματα & χρήση των οργάνων εκγύμνασης, στο γυμναστήριο TOP FIT στον Πειραιά. Το γυμναστήριο δίνει τη δυνατότητα στα μέλη μας, να ακολουθήσουν το πρόγραμμα γυμναστικής που χρειάζονται προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ψηφιακή Βρύση Νεροχύτη για Ζεστό Νερό FWH-3030T

Προσφορά: Ψηφιακή Βρύση Νεροχύτη για Ζεστό Νερό FWH-3030T

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ένα (1) Εισιτήριο για την ξεκαρδιστική Stand up Comedy Τσάι Party με τον κωμικό Ανδρέα Πασπάτη στο Θέατρο Αθήναιον στο κέντρο της πόλης για λίγες μόνο εμφανίσεις έπειτα από τις Sold out παραστάσεις σε Αθήνα και επαρχία… Ένα Τσάι Party διαφορετικό από όσα έχετε πάει μέχρι τώρα που θα σας μείνει αξέχαστο! Ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

Προσφορά: Ένα (1) Εισιτήριο για την ξεκαρδιστική Stand up Comedy Τσάι Party με τον κωμικό Ανδρέα Πασπάτη στο Θέατρο Αθήναιον στο κέντρο της πόλης για λίγες μόνο εμφανίσεις έπειτα από τις Sold out παραστάσεις σε Αθήνα και επαρχία… Ένα Τσάι Party διαφορετικό από όσα έχετε πάει μέχρι τώρα που θα σας μείνει αξέχαστο! Ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more