Monday, February 29, 2016

Καθαρά Δευτέρα στο Preveza Sunset Beach Hotel, στην Πρέβεζα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 178€ από 356€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Μουσική από DJ στις 12/03, Αποκριάτικο γλέντι με Ζωντανή Μουσική από την Κωνσταντίνα και το Mουσικοσυνθέτη Γιώργο Παγιάτη στις 13/03 και Σαρακοστιανά Εδέσματα την Καθαρά Δευτέρα! Παρέχεται Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Καθαρά Δευτέρα στο Preveza Sunset Beach Hotel, στην Πρέβεζα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 178€ από 356€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Μουσική από DJ στις 12/03, Αποκριάτικο γλέντι με Ζωντανή Μουσική από την Κωνσταντίνα και το Mουσικοσυνθέτη Γιώργο Παγιάτη στις 13/03 και Σαρακοστιανά Εδέσματα την Καθαρά Δευτέρα! Παρέχεται Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

€8 από €18 για 2 ποτά ή Cocktails στο Barμπας Cocktail Bar στο Αιγάλεω

Προσφορά: €8 από €18 για 2 ποτά ή Cocktails στο Barμπας Cocktail Bar στο Αιγάλεω

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Καθαρά Δευτέρα στην Παραλία Κατερίνης στο 4* Cosmopolitan Hotel & Spa με 139€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο σε μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 2 παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 3 ετών! Ελεύθερη απεριόριστη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας που περιλαμβάνει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Σάουνα, Χαμάμ και Γυμναστήριο! Παρέχονται early check in - late check out! Η προσφορά ισχύει για διαμονή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας από 11 έως 14 Μαρτίου

Προσφορά: Καθαρά Δευτέρα στην Παραλία Κατερίνης στο 4* Cosmopolitan Hotel & Spa με 139€ για 3 ημέρες – 2 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο σε μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 2 παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 3 ετών! Ελεύθερη απεριόριστη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας που περιλαμβάνει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Σάουνα, Χαμάμ και Γυμναστήριο! Παρέχονται early check in – late check out! Η προσφορά ισχύει για διαμονή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας από 11 έως 14 Μαρτίου

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

30€ από 80€ από για την Εγκατάσταση της καινούργιας σας Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000BTU, για αγορά του κλιματιστικού σας από το κατάστημά μας με εγγύηση χαμηλότερης τιμής της αγοράς! Με αξιοπιστία, επαγγελματισμό, και συνέπεια από την ΜPAKIS SERVICES και με κάλυψη σε όλη την Αττική.

Προσφορά: 30€ από 80€ από για την Εγκατάσταση της καινούργιας σας Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000BTU, για αγορά του κλιματιστικού σας από το κατάστημά μας με εγγύηση χαμηλότερης τιμής της αγοράς! Με αξιοπιστία, επαγγελματισμό, και συνέπεια από την ΜPAKIS SERVICES και με κάλυψη σε όλη την Αττική.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποτρίχωση για Γυναίκες !18€ για μία (1) Γυναικεία Full Body Wax Αποτρίχωση (με υποαλλεργικό βιολογικό κερί) για κορμί λείο και απαλό χωρίς ερεθισμούς ! Μία προσφορά από το κέντρο περιποίησης Royal Beauty στην Καλλιθέα ! Αρχική αξία 35€. Έκπτωση 49% !

Προσφορά: Αποτρίχωση για Γυναίκες !18€ για μία (1) Γυναικεία Full Body Wax Αποτρίχωση (με υποαλλεργικό βιολογικό κερί) για κορμί λείο και απαλό χωρίς ερεθισμούς ! Μία προσφορά από το κέντρο περιποίησης Royal Beauty στην Καλλιθέα ! Αρχική αξία 35€. Έκπτωση 49% !

πηγή: alepouditsa.gr

Read more