Monday, May 23, 2016

Σετ 3 τεμάχια Τηγάνια με Επίστρωση Μαρμάρου KochLine

Προσφορά: Σετ 3 τεμάχια Τηγάνια με Επίστρωση Μαρμάρου KochLine

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

79€ από 180€ ( Έκπτωση 56%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 4 ετών στην Κεφαλονιά, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα το οποίο περιλαμβάνει Μεγάλο μπαλκόνι με θέα, Μπάνιο με μπανιέρα με ειδική κλίση για παιδιά (όχι ντουζιέρα) & ζεστό νερό 24 ώρες (Ηλιακός θερμοσίφωνας & αυτόνομος ηλεκτρικός θερμοσίφωνας), Κλιματισμός, Τηλεόραση, Κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και Ψυγείο, στο Aristotelis Apartments! Παρέχεται Early Check In στις 10:00 και Late Check Out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο Πανέμορφο Νησί του Ιονίου που κυριαρχεί το Πράσινο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 79€ από 180€ ( Έκπτωση 56%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 4 ετών στην Κεφαλονιά, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα το οποίο περιλαμβάνει Μεγάλο μπαλκόνι με θέα, Μπάνιο με μπανιέρα με ειδική κλίση για παιδιά (όχι ντουζιέρα) & ζεστό νερό 24 ώρες (Ηλιακός θερμοσίφωνας & αυτόνομος ηλεκτρικός θερμοσίφωνας), Κλιματισμός, Τηλεόραση, Κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και Ψυγείο, στο Aristotelis Apartments! Παρέχεται Early Check In στις 10:00 και Late Check Out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο Πανέμορφο Νησί του Ιονίου που κυριαρχεί το Πράσινο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Παιδικό Κούρεμα+Λούσιμο +Styling - Κούρεμα Παιδικό | Ανδρικό Γαλάτσι - 7€ για ένα Παιδικό Κούρεμα, ένα Λούσιμο και ένα Styling μαλλιών ή 8€ για ένα Ανδρικό Κούρεμα, ένα Λούσιμο και ένα Styling μαλλιών ή 10€ για ένα Γυναικείο Χτένισμα ίσιο ή φλού, ένα Λούσιμο και μία Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης των μαλλιών (Έκπτωση 50%), από το κομμωτήριο «Salon de Coiffure Πέτρος» στο Γαλάτσι!!!

Προσφορά: Παιδικό Κούρεμα+Λούσιμο +Styling – Κούρεμα Παιδικό | Ανδρικό Γαλάτσι – 7€ για ένα Παιδικό Κούρεμα, ένα Λούσιμο και ένα Styling μαλλιών ή 8€ για ένα Ανδρικό Κούρεμα, ένα Λούσιμο και ένα Styling μαλλιών ή 10€ για ένα Γυναικείο Χτένισμα ίσιο ή φλού, ένα Λούσιμο και μία Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης των μαλλιών (Έκπτωση 50%), από το κομμωτήριο «Salon de Coiffure Πέτρος» στο Γαλάτσι!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5* Thraki Palace Hotel & Wellness Spa - Αλεξανδρούπολη

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Thraki Palace Hotel & Wellness Spa ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στην Αλεξανδρούπολη, μόνο με 280€ από 560€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Ποτά, Φρέσκο Παγωτό και Snacks! Για μικρούς και μεγάλους παρέχεται καθημερινά Πρόγραμμα δραστηριοτήτων! Παρέχονται Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, Ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου, Δωρεάν πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής και μια Ελεύθερη είσοδος στις εγκαταστάσεις του Spa! Κάθε Πέμπτη Ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με Zωντανή Mουσική! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: ekdromi.gr

Read more