Saturday, March 12, 2016

BOS, αυτόματο μηχανικό ανδρικό ρολόι, από ανοξείδωτο χάλυβα, άψογο σχεδιασμό, και λεπτό γούστο, που σας αφήνει να δείτε όλον του τον εσωτερικό μηχανισμό, μπροστά και πίσω !!!

Προσφορά: BOS, αυτόματο μηχανικό ανδρικό ρολόι, από ανοξείδωτο χάλυβα, άψογο σχεδιασμό, και λεπτό γούστο, που σας αφήνει να δείτε όλον του τον εσωτερικό μηχανισμό, μπροστά και πίσω !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Shine on like a Diamond!! 15€ από 50€ (-70%) για 1 Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με Διαμαντοθεραπεία μαζί με 1 Θεραπεία Ματιού! Καθαρισμός Προσώπου με Διαμαντοθεραπεία για Απολέπιση, Λείανση Ρυτίδων, Ενυδάτωση και Λάμψη, μαζί με 1 Θεραπεία Ματιού Antiage Eye Mask. Μάσκα Ματιού πολλαπλής δράσης που Αντιμετωπίζει τους Μαύρους Κύκλους, Πρηξίματα, Ρυτίδες και Χαλάρωση γύρω από τα Μάτια. Κατάλληλο για Όλες τις Ηλικίες και για Όλους τους Τύπους Δέρματος. Ιδανικό για Άντρες και Γυναίκες στο Μοντέρνο Καινούριο Χώρο MEDichic δίπλα στο metro του Αγίου Δημητρίου και στο Metro Mall.

Προσφορά: Shine on like a Diamond!! 15€ από 50€ (-70%) για 1 Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με Διαμαντοθεραπεία μαζί με 1 Θεραπεία Ματιού! Καθαρισμός Προσώπου με Διαμαντοθεραπεία για Απολέπιση, Λείανση Ρυτίδων, Ενυδάτωση και Λάμψη, μαζί με 1 Θεραπεία Ματιού Antiage Eye Mask. Μάσκα Ματιού πολλαπλής δράσης που Αντιμετωπίζει τους Μαύρους Κύκλους, Πρηξίματα, Ρυτίδες και Χαλάρωση γύρω από τα Μάτια. Κατάλληλο για Όλες τις Ηλικίες και για Όλους τους Τύπους Δέρματος. Ιδανικό για Άντρες και Γυναίκες στο Μοντέρνο Καινούριο Χώρο MEDichic δίπλα στο metro του Αγίου Δημητρίου και στο Metro Mall.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Οικολογικός βιοκαθαρισμός μονού ή διπλού στρώματος!

Προσφορά:


Οικολογικός βιοκαθαρισμός μονού ή διπλού στρώματος, με επαγγελματικά μηχανήματα extraction & πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting, με χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού, με άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλη την Αττική, από την “Clean Factor”!

πηγή: deals365.gr

Read more

5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα

Προσφορά: Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort, στη Λευκάδα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, μόνο με 199€ από 410€ (Έκπτωση 51%)! Παρέχεται Σαρακοστιανός Μπουφές Aνήμερα της Καθαράς Δευτέρας καθώς και Μασκέ Πάρτυ με Μουσική το Σάββατο το βράδυ! Προσφέρεται Welcome Drink στο Lounge Bar Scorpios, Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε μέρα της διαμονής καθώς και Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more