Thursday, May 5, 2016

279€ από 465€ ( Έκπτωση 40%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 13 ετών στην Ρόδο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Semiramis City Hotel! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 279€ από 465€ ( Έκπτωση 40%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 13 ετών στην Ρόδο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Semiramis City Hotel! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Συσκευή μασάζ για την μέση σε νέα προσφορά με πανελλαδική αποστολή!

Προσφορά:


Mία εξελιγμένη τεχνολογικά συσκευή μασάζ μέσης ”U-Waist”, που προσφέρει άμεση ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, συνδυάζοντας διαφορετικές τεχνικές φυσιοθεραπείας (μασάζ, ηλεκτρική τριβή, δόνηση και τάση), με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την Ισπανική εταιρεία “500Cosmetics”.

πηγή: deals365.gr

Read more

149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 4 αστέρων Varos Village Traditional Hotel σε Junior Suite με Παραδοσιακό Πρωινό στη Λήμνο! Προσφέρεται ένα Δείπνο για το σύνολο της διαμονής, Welcome Drink και Δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο κατά την άφιξη και την αναχώρηση! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 4 αστέρων Varos Village Traditional Hotel σε Junior Suite με Παραδοσιακό Πρωινό στη Λήμνο! Προσφέρεται ένα Δείπνο για το σύνολο της διαμονής, Welcome Drink και Δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο κατά την άφιξη και την αναχώρηση! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποτρίχωση Full Πόδια+Full Χέρια+Γραμμή Μπικίνι - Αποτρίχωση Πόδια+Χέρια +Μπικίνι Δάφνη - 14€ για μια Αποτρίχωση με κερί στις περιοχές Full Πόδια και Γραμμή Μπικίνι ή 16€ για τις περιοχές Full Πόδια, Full Χέρια και Γραμμή Μπικίνι (Έκπτωση 53%), από το «Design4you» στη Δάφνη!!!

Προσφορά: Αποτρίχωση Full Πόδια+Full Χέρια+Γραμμή Μπικίνι – Αποτρίχωση Πόδια+Χέρια +Μπικίνι Δάφνη – 14€ για μια Αποτρίχωση με κερί στις περιοχές Full Πόδια και Γραμμή Μπικίνι ή 16€ για τις περιοχές Full Πόδια, Full Χέρια και Γραμμή Μπικίνι (Έκπτωση 53%), από το «Design4you» στη Δάφνη!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

179€ το άτομο για 4ήμερο ταξίδι στις 28-31 Μαΐου στη Ρόδο από Αθήνα που περιλαμβάνει: Αεροπορικά εισιτήρια, Φόροι αεροδρομίωv, αποσκευές και All - Inclusive διαμονή στο πλήρως ανακαινισμένο 4* Petit Palais Hotel, 50μ από την θάλασσα και δίπλα στην Παλιά Πόλη.

Προσφορά: 179€ το άτομο για 4ήμερο ταξίδι στις 28-31 Μαΐου στη Ρόδο από Αθήνα που περιλαμβάνει: Αεροπορικά εισιτήρια, Φόροι αεροδρομίωv, αποσκευές και All – Inclusive διαμονή στο πλήρως ανακαινισμένο 4* Petit Palais Hotel, 50μ από την θάλασσα και δίπλα στην Παλιά Πόλη.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more