Wednesday, November 9, 2016

Εκμάθηση χρήσης τροχού διάρκειας 20 ωρών - Σεμινάριο Νail Art 3D+ Εκμάθηση Τροχού - Καλλιθέα - Oλοκληρωμένο Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με Ταχύρυθμα Μαθήματα για Nail Art με βασικές αρχές Οne Stroke ή βασικές αρχές 3D σχεδίων διάρκειας 10 ωρών με 45€, ή Εκμάθηση χρήσης τροχού 20 ωρών με 70€ από 450€ (Έκπτωση 84%), χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών και Δωρεάν υλικά, από το «Beauty & Style» στην Καλλιθέα!!!

Προσφορά: Εκμάθηση χρήσης τροχού διάρκειας 20 ωρών – Σεμινάριο Νail Art 3D+ Εκμάθηση Τροχού – Καλλιθέα – Oλοκληρωμένο Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με Ταχύρυθμα Μαθήματα για Nail Art με βασικές αρχές Οne Stroke ή βασικές αρχές 3D σχεδίων διάρκειας 10 ωρών με 45€, ή Εκμάθηση χρήσης τροχού 20 ωρών με 70€ από 450€ (Έκπτωση 84%), χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών και Δωρεάν υλικά, από το «Beauty & Style» στην Καλλιθέα!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ανδρικό Ρολόι Guess Collection X76015G1S

Προσφορά: Ανδρικό Ρολόι Guess Collection X76015G1S

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας

Προσφορά: 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους Παιδότοπος και Καθημερινή Προβολή Ταινιών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage για το σύνολο της διαμονής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθενται ειδικές προσφορές ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!

πηγή: ekdromi.gr

Read more