Sunday, June 5, 2016

28,9€ από 49,9€ (-42%) για μία Medisana FSS Σάουνα προσώπου για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 28,9€ από 49,9€ (-42%) για μία Medisana FSS Σάουνα προσώπου για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

2,40€ Μόνο για την Είσοδο Eνός Παιδιού με τον Συνοδό του, στον Παιδότοπο Captain Hook στην Καλλιθέα, με Χυμό για το Παιδί και Καφεδάκι για τον Συνοδό! Ένας Πανέμορφος Χώρος Καλοσωρίζει Όλα τα Παιδιά να Παίξουν, να Μάθουν, να Διασκεδάσουν, και να κάνουν Φίλους, πάντα με την Επίβλεψη και Καθοδήγηση Ειδικευμένου Προσωπικού! Αρχικής Αξιας 9,50€ - Έκπτωση 75%

Προσφορά: 2,40€ Μόνο για την Είσοδο Eνός Παιδιού με τον Συνοδό του, στον Παιδότοπο Captain Hook στην Καλλιθέα, με Χυμό για το Παιδί και Καφεδάκι για τον Συνοδό! Ένας Πανέμορφος Χώρος Καλοσωρίζει Όλα τα Παιδιά να Παίξουν, να Μάθουν, να Διασκεδάσουν, και να κάνουν Φίλους, πάντα με την Επίβλεψη και Καθοδήγηση Ειδικευμένου Προσωπικού! Αρχικής Αξιας 9,50€ – Έκπτωση 75%

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

25€ για μια (1) συνεδρία full body massage διάρκειας 45 λεπτών και μια (1) συνεδρία φυσικοθεραπείας διάρκειας 45 λεπτών, με εξελιγμένο εξοπλισμό ανίχνευσης και αντιμετώπισης φλεγμονών, από το Κέντρο Ευεξίας Body and Health στην Αθήνα (στάση Μετρό Αμπελόκηποι). Έκπτωση 58%!!

Προσφορά: 25€ για μια (1) συνεδρία full body massage διάρκειας 45 λεπτών και μια (1) συνεδρία φυσικοθεραπείας διάρκειας 45 λεπτών, με εξελιγμένο εξοπλισμό ανίχνευσης και αντιμετώπισης φλεγμονών, από το Κέντρο Ευεξίας Body and Health στην Αθήνα (στάση Μετρό Αμπελόκηποι). Έκπτωση 58%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 19€ από 45€ (-58%) για ένα (1) κούρεμα, beard trimming, λούσιμο με massage και styling και 1 VIP MASSAGE διάρκειας (50’) με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε: Λεμφικό ή Sport ή Νευρομυικό ή Μυοχαλαρωτικό massage, στον καινοτόμο πολυδύναμο χώρο Men's Wellbeing Center, στο κέντρο της Γλυφάδας.

Προσφορά: Μόνο 19€ από 45€ (-58%) για ένα (1) κούρεμα, beard trimming, λούσιμο με massage και styling και 1 VIP MASSAGE διάρκειας (50’) με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε: Λεμφικό ή Sport ή Νευρομυικό ή Μυοχαλαρωτικό massage, στον καινοτόμο πολυδύναμο χώρο Men’s Wellbeing Center, στο κέντρο της Γλυφάδας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Έκπτωση 50%: 495€ για άκρως πολυτελές 3ήμερο 2 ατόμων και ενός παιδιού έως 12 ετών με πρωινό σε Deluxe Suite Sea view με κρεβάτι king size και ιδιωτικό εσωτερικό θερμαινόμενο Jacuzzi, στο ολοκαίνουργιο All Suites Hotel 5* Elegance Luxury Executive Suites μέχρι 15 Ιουλίου, στην περιοχή Τραγάκι, μία από τις ομορφότερες της Ζακύνθου. Επώνυμα καλλυντικά μπάνιου, μπουρνούζια, παντόφλες, δωρεάν φορητός υπολογιστής ή tablet, δωρεάν χρήση εγκαταστάσεων γυμναστηρίου, υπηρεσία καθαριότητας δυο φορές καθημερινά, δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλο το ξενοδοχείο είναι μερικές από τις παροχές που θα απολαύσετε ώστε να κάνετε την διαμονή σας ακόμα πιο ευχάριστη. Αρχικής αξίας 980€ Εναλλακτικά με 585€ για διαμονή σε Elegance Suite Panoramic sea view.

Προσφορά: Έκπτωση 50%: 495€ για άκρως πολυτελές 3ήμερο 2 ατόμων και ενός παιδιού έως 12 ετών με πρωινό σε Deluxe Suite Sea view με κρεβάτι king size και ιδιωτικό εσωτερικό θερμαινόμενο Jacuzzi, στο ολοκαίνουργιο All Suites Hotel 5* Elegance Luxury Executive Suites μέχρι 15 Ιουλίου, στην περιοχή Τραγάκι, μία από τις ομορφότερες της Ζακύνθου. Επώνυμα καλλυντικά μπάνιου, μπουρνούζια, παντόφλες, δωρεάν φορητός υπολογιστής ή tablet, δωρεάν χρήση εγκαταστάσεων γυμναστηρίου, υπηρεσία καθαριότητας δυο φορές καθημερινά, δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλο το ξενοδοχείο είναι μερικές από τις παροχές που θα απολαύσετε ώστε να κάνετε την διαμονή σας ακόμα πιο ευχάριστη. Αρχικής αξίας 980€ Εναλλακτικά με 585€ για διαμονή σε Elegance Suite Panoramic sea view.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more