Saturday, April 27, 2019

9,90€ από 16,90€ για μια Τσάντα Ταξιδίου Αποθήκευσης Εσωρούχων σε τρία χρώματα και διαστάσεων 26 x 14 x 12 cm, με δυνατότητα παραλαβής και πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από την DoneDeals Goods.

Προσφορά: 9,90€ από 16,90€ για μια Τσάντα Ταξιδίου Αποθήκευσης Εσωρούχων σε τρία χρώματα και διαστάσεων 26 x 14 x 12 cm, με δυνατότητα παραλαβής και πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από την DoneDeals Goods.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

45€ για service Smart που περιλαμβάνει Αλλαγή Λαδιών, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα και Εργασία, από το Speed & Colour στην Μεταμόρφωση (πλησίον κόμβου Εθνικής Οδού έξοδος Μεταμόρφωσης). Δυνατότητα δωρεάν παράδοσης και παραλαβής του αυτοκινήτου σας από τον χώρο σας. ΔΩΡΟ με την αγορά της προσφοράς ένα εσωτερικο-εξωτερικό πλύσιμο του Smart σας!!!

Προσφορά: 45€ για service Smart που περιλαμβάνει Αλλαγή Λαδιών, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα και Εργασία, από το Speed & Colour στην Μεταμόρφωση (πλησίον κόμβου Εθνικής Οδού έξοδος Μεταμόρφωσης). Δυνατότητα δωρεάν παράδοσης και παραλαβής του αυτοκινήτου σας από τον χώρο σας. ΔΩΡΟ με την αγορά της προσφοράς ένα εσωτερικο-εξωτερικό πλύσιμο του Smart σας!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Επαγγελματικές υπηρεσίες για την καθαριότητα - φροντίδα του αυτοκινήτου σας

Προσφορά: Επαγγελματικές υπηρεσίες για την καθαριότητα – φροντίδα του αυτοκινήτου σας

πηγή: alepouditsa.gr

Read more