Friday, May 20, 2016

Σετ Εργαλείων Κουζίνας 3 σε 1 Triple Slicer

Προσφορά: Σετ Εργαλείων Κουζίνας 3 σε 1 Triple Slicer

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Louis Colossos Beach Hotel του Ομίλου LOUIS HOTELS ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με πλευρική Θέα Θάλασσα στη Ρόδο, μόνο με 561€ από 801€ (Έκπτωση 30%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Παιδικό μενού, διάφορα κρύα Σνακ και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Τοπικά Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμούς, Νερό, Καφέδες, Τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Louis Colossos Beach Hotel του Ομίλου LOUIS HOTELS ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με πλευρική Θέα Θάλασσα στη Ρόδο, μόνο με 561€ από 801€ (Έκπτωση 30%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Παιδικό μενού, διάφορα κρύα Σνακ και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Τοπικά Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμούς, Νερό, Καφέδες, Τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

69€ από 138€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων LUCY HOTEL στην Χαλκίδα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχονται προνομιακές τιμές στα προγράμματα Massage καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 69€ από 138€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων LUCY HOTEL στην Χαλκίδα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχονται προνομιακές τιμές στα προγράμματα Massage καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Λίμα Νυχιών Μπαταρίας Roto Clipper

Προσφορά: Λίμα Νυχιών Μπαταρίας Roto Clipper

πηγή: alepouditsa.gr

Read more