Monday, January 18, 2016

ΜΟΝΟ 39€ από 180€ για 1 Πρόγραμμα Μόνιμης Αποτρίχωσης Προσώπου - Σώματος, Ανώδυνη και Ασφαλής, σε περιοχή της επιλογής σας, με IPL LASER τελευταίας γενιάς για άνδρες και γυναίκες, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Vita Plus στα Κάτω Πετράλωνα (πολύ κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ) - Έκπτωση 78%!!

Προσφορά: ΜΟΝΟ 39€ από 180€ για 1 Πρόγραμμα Μόνιμης Αποτρίχωσης Προσώπου – Σώματος, Ανώδυνη και Ασφαλής, σε περιοχή της επιλογής σας, με IPL LASER τελευταίας γενιάς για άνδρες και γυναίκες, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Vita Plus στα Κάτω Πετράλωνα (πολύ κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ) – Έκπτωση 78%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Καθαρισμός καμινάδας τζακιού με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική!

Προσφορά:


Ολοκληρωμένος επαγγελματικός καθαρισμός καμινάδας τζακιού, ανεξαρτήτως αριθμού ορόφων με ειδικό εξοπλισμό και εγγυημένη την απόλυτη διατήρηση της καθαριότητας του χώρου σας, για ένα ασφαλές λειτουργικό και πεντακάθαρο τζάκι, από την εταιρεία “Mpakis Service” με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική!!!

πηγή: deals365.gr

Read more

Δοχείο Παρασκευής Pop Corn

Προσφορά: Δοχείο Παρασκευής Pop Corn

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αντηλιακές μεμβράνες Madico με εγγύηση εφ' όρου ζωής για I.X. & Jeep!

Προσφορά:


Αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών Madico, υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας, σε όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου σας (πλην παρμπρίζ), με επιλογή ανάμεσα σε 3 αποχρώσεις και εγγύηση εφ’ όρου ζωής, στο εξειδικευμένο κέντρο τοποθέτησης “Στεργίου Κων/νος” στην Αθήνα!

πηγή: deals365.gr

Read more