Monday, February 27, 2017

Βιολογικός καθαρισμός σαλονιού αυτοκινήτου ή πλήρης βιολογικός!

Προσφορά:


Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού Αυτοκινήτου (μόνο καθίσματα) ή πλήρης βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου με επαγγελματικό μηχάνημα Karcher και χρήση ιταλικών υλικών Ma-Fra, από το «Faliro Safe Park» στο Παλαιό Φάληρο!

πηγή: deals365.gr

Read more

24€ για ένα πακέτο περιποίησης με 6 υπηρεσίες που περιλαμβάνει: ένα (1) σχηματισμό φρυδιών, μια (1) δερμοαπόξεση (διάρκειας 45'), μια (1) λιπομέτρηση, ένα (1) εβδομαδιαίο διαιτολόγιο, μια (1) συνέδρια με IPL Laser σε μικρή περιοχή (μπικίνι, μασχάλες, πρόσωπο, γρ.κοιλίας), ένα (1) χαλαρωτικό ή λεμφικό μασάζ (διάρκειας 30 λεπτών), στο MEDIASPIS στο Περιστέρι!!

Προσφορά: 24€ για ένα πακέτο περιποίησης με 6 υπηρεσίες που περιλαμβάνει: ένα (1) σχηματισμό φρυδιών, μια (1) δερμοαπόξεση (διάρκειας 45′), μια (1) λιπομέτρηση, ένα (1) εβδομαδιαίο διαιτολόγιο, μια (1) συνέδρια με IPL Laser σε μικρή περιοχή (μπικίνι, μασχάλες, πρόσωπο, γρ.κοιλίας), ένα (1) χαλαρωτικό ή λεμφικό μασάζ (διάρκειας 30 λεπτών), στο MEDIASPIS στο Περιστέρι!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

12,90€ για ένα Φουσκωτό Ρυθμιζόμενο Υπόστρωμα για την Βελτίωση του Στρώματος, για να μην ξαγρυπνάτε στριφογυρίζοντας όλο το βράδυ εξαιτίας των ενοχλητικών βαθουλωμάτων στο στρώμα, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 12,90€ για ένα Φουσκωτό Ρυθμιζόμενο Υπόστρωμα για την Βελτίωση του Στρώματος, για να μην ξαγρυπνάτε στριφογυρίζοντας όλο το βράδυ εξαιτίας των ενοχλητικών βαθουλωμάτων στο στρώμα, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

70€ από 300€ για να γυρίσετε πίσω τον..χρόνο στο πρόσωπό σας με μια συνεδρία Αυτόλογης Μεσοθεραπείας, την τελευταία τεχνολογία PRP (Platelet Rich Plasma), που χρησιμοποιεί ζωντανά κύτταρα (πλάσμα) από το αίμα για πρόληψη αλλά και επιδιόρθωση της γήρανσης του δέρματος, από το σύγχρονο κέντρο αισθητικών εφαρμογών Di Beauty στο Παγκράτι!! ΔΩΡΟ με την αγορά της προσφοράς μια δερμοανάλυση δέρματος!!

Προσφορά: 70€ από 300€ για να γυρίσετε πίσω τον..χρόνο στο πρόσωπό σας με μια συνεδρία Αυτόλογης Μεσοθεραπείας, την τελευταία τεχνολογία PRP (Platelet Rich Plasma), που χρησιμοποιεί ζωντανά κύτταρα (πλάσμα) από το αίμα για πρόληψη αλλά και επιδιόρθωση της γήρανσης του δέρματος, από το σύγχρονο κέντρο αισθητικών εφαρμογών Di Beauty στο Παγκράτι!! ΔΩΡΟ με την αγορά της προσφοράς μια δερμοανάλυση δέρματος!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

49€ από 76€ για Τηλεσκόπιο παρατήρησης πλανητών, αστερισμών, φεγγαριού και αστεριών (δυνατότητα παράδοσης)

Προσφορά: 49€ από 76€ για Τηλεσκόπιο παρατήρησης πλανητών, αστερισμών, φεγγαριού και αστεριών (δυνατότητα παράδοσης)

πηγή: alepouditsa.gr

Read more