Sunday, January 31, 2016

BEST PRICE!! 19€ από 60€ (-68%) για Απολύμανση - Απεντόμωση διαμερίσματος ή επαγγελματικού χώρου ή σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικίας, με Πιστοποιημένα και Εγκεκριμένα σκευάσματα από το Υπουργείο Γεωργίας. Μια προσφορά από την Εco Clean Solutions σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Προσφορά: BEST PRICE!! 19€ από 60€ (-68%) για Απολύμανση – Απεντόμωση διαμερίσματος ή επαγγελματικού χώρου ή σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικίας, με Πιστοποιημένα και Εγκεκριμένα σκευάσματα από το Υπουργείο Γεωργίας. Μια προσφορά από την Εco Clean Solutions σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Juicy Couture γυναικεία τσαντάκια σε 2 σχέδια!

Προσφορά:


Ένα εντυπωσιακό τσαντάκι της Juicy Couture από faux δέρμα, με χρυσά μεταλλικά γράμματα JUICY και με παιχνιδιάρικο κλείσιμο στο φερμουάρ με φουντάκι, διαθέσιμο σε 2 σχέδια (μπλε μεταλλικό ή μαύρο με παγιέτες), με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 2 – 3 εργάσιμες από την “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

Θεραπείες RF Στο Σώμα!!39€ από 100€ για δυο (2) Θεραπείες RF σε όλο το σώμα ή 69€ από 200€ για τέσσερις (4) Θεραπείες RF σε όλο το σώμα, από το ινστιτούτο ομορφιάς My Box of Beauty, στο Νέο Ψυχικό. Ιδανική για γυναίκες και άνδρες με αποτελεσματικά & εμφανή αποτελέσματα!! Έκπτωση 61%!!

Προσφορά: Θεραπείες RF Στο Σώμα!!39€ από 100€ για δυο (2) Θεραπείες RF σε όλο το σώμα ή 69€ από 200€ για τέσσερις (4) Θεραπείες RF σε όλο το σώμα, από το ινστιτούτο ομορφιάς My Box of Beauty, στο Νέο Ψυχικό. Ιδανική για γυναίκες και άνδρες με αποτελεσματικά & εμφανή αποτελέσματα!! Έκπτωση 61%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more