Wednesday, July 13, 2016

99€ από 150€ ( Έκπτωση 34%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στην Κύμη Ευβοίας στο Corali Hotel, σε Δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, δίπλα στη Θάλασσα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 99€ από 150€ ( Έκπτωση 34%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στην Κύμη Ευβοίας στο Corali Hotel, σε Δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, δίπλα στη Θάλασσα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Λιποαναρρόφηση όπου επιθυμείτε, χωρίς νυστέρι, με κρυολιπόλυση!

Προσφορά:


Άμεση λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι με κρυολιπόλυση και πείτε αντίο σε τοπικό πάχος, από το ινστιτούτο αισθητικής ”Πολύτιμη Ομορφιά” στην Θεσσαλονίκη!σταθει με ‘περιοχες όπου χρειάζονται δυο κεφαλές του μηχανήματος’

πηγή: deals365.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στην Κέρκυρα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Elea Beach Hotel στην Κέρκυρα, σε Double Room, μόνο με 528€ από 623€ ( Έκπτωση 15%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα ζεστά και κρύα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Ούζο, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμοί, Τσάι και Καφές κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στην Κέρκυρα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Elea Beach Hotel στην Κέρκυρα, σε Double Room, μόνο με 528€ από 623€ ( Έκπτωση 15%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα ζεστά και κρύα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Ούζο, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμοί, Τσάι και Καφές κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

3 Χαλαρωτικά Μασάζ 60' - Χαλαρωτικό Μασάζ 60' Αθήνα - 15€ για ένα Χαλαρωτικό-Θεραπευτικό Μασάζ διάρκειας 60 Λεπτών ή 35€ για 3 Χαλαρωτικά Μασάζ ή 60€ για 5 Χαλαρωτικά Μασάζ (Έκπτωση 50%), από το κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών «Inner Therapies» στην Αθήνα!!!

Προσφορά: 3 Χαλαρωτικά Μασάζ 60′ – Χαλαρωτικό Μασάζ 60′ Αθήνα – 15€ για ένα Χαλαρωτικό-Θεραπευτικό Μασάζ διάρκειας 60 Λεπτών ή 35€ για 3 Χαλαρωτικά Μασάζ ή 60€ για 5 Χαλαρωτικά Μασάζ (Έκπτωση 50%), από το κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών «Inner Therapies» στην Αθήνα!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πτυσσόμενη Πιατοθήκη με Έξυπνη Ροή Νερού

Προσφορά: Πτυσσόμενη Πιατοθήκη με Έξυπνη Ροή Νερού

πηγή: alepouditsa.gr

Read more