Thursday, July 14, 2016

Στρώμα Yoga Mat (173x61x0,40cm). Απαραίτητο αξεσουάρ για ασκήσεις yoga !!!

Προσφορά: Στρώμα Yoga Mat (173x61x0,40cm). Απαραίτητο αξεσουάρ για ασκήσεις yoga !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικείο ρολόι US Polo σε ασημί και με στρας!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο ρολόι της US Polo Assn., σε ασημί και με εντυπωσιακά στρας στη στεφάνη, για διαχρονικό στυλ κάθε στιγμή, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στην Ρόδο στο Afandou Beach Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 13 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 440€ ( Έκπτωση 32%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Βαρελίσια Μπύρα, Ποτά, Καφέ, Τσάι και Snack! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στην Ρόδο στο Afandou Beach Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 13 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 440€ ( Έκπτωση 32%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Βαρελίσια Μπύρα, Ποτά, Καφέ, Τσάι και Snack! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

656€ από 842€ (Έκπτωση 22%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων AKS PORTO HELI, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πόρτο Χέλι! Παρέχονται Ποτά κατά την διάρκεια του Βραδινού! Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και ελεύθερη είσοδος στο Θαλάσσιο Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και στο Παιδικό Αθλητικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια ξηράς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 656€ από 842€ (Έκπτωση 22%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων AKS PORTO HELI, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πόρτο Χέλι! Παρέχονται Ποτά κατά την διάρκεια του Βραδινού! Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και ελεύθερη είσοδος στο Θαλάσσιο Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και στο Παιδικό Αθλητικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια ξηράς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Φριτέζα Χωρίς Λάδι με αποσπώμενο κάδο 2.8Λίτρων KALORIK FTL-1001

Προσφορά: Φριτέζα Χωρίς Λάδι με αποσπώμενο κάδο 2.8Λίτρων KALORIK FTL-1001

πηγή: alepouditsa.gr

Read more