Sunday, February 7, 2016

Σετ 10 Τεμαχίων Ανοξείδωτες Κατσαρόλες Royalty Line RL-1003

Προσφορά: Σετ 10 Τεμαχίων Ανοξείδωτες Κατσαρόλες Royalty Line RL-1003

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Super προσφορά!! 25€ για μία ΑΝΩΔΥΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΝΕΣΙΜΗΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, για γυναίκες και άνδρες. Εξαιρετικά αποτελέσματα για ενυδάτωση, ανανέωση, αναζωογόνηση και σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, χαρίζοντας λάμψη, σφριγηλότητα και νεανική όψη. Προσφορά από το Κέντρο Ιατρικής αισθητικης +MEDISYSTEM στη Γλυφάδα! Αρχικής αξίας 70€ - Έκπτωση 64%!

Προσφορά: Super προσφορά!! 25€ για μία ΑΝΩΔΥΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΝΕΣΙΜΗΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, για γυναίκες και άνδρες. Εξαιρετικά αποτελέσματα για ενυδάτωση, ανανέωση, αναζωογόνηση και σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, χαρίζοντας λάμψη, σφριγηλότητα και νεανική όψη. Προσφορά από το Κέντρο Ιατρικής αισθητικης +MEDISYSTEM στη Γλυφάδα! Αρχικής αξίας 70€ – Έκπτωση 64%!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

8€ από 20€ για τριάντα (30) αυτοκόλλητα επιθέματα πελμάτων KIYOME KINOKI που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας να αποβάλλει τις βλαβερές τοξίνες, κατά τη διάρκεια του βραδινού σας ύπνου, χωρίς παρενέργειες. Με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα ή παραλαβή από το κατάστημα Viofann στον Ταύρο. Έκπτωση 60%!!

Προσφορά: 8€ από 20€ για τριάντα (30) αυτοκόλλητα επιθέματα πελμάτων KIYOME KINOKI που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας να αποβάλλει τις βλαβερές τοξίνες, κατά τη διάρκεια του βραδινού σας ύπνου, χωρίς παρενέργειες. Με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα ή παραλαβή από το κατάστημα Viofann στον Ταύρο. Έκπτωση 60%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

12 ώρες μαθημάτων χορού για 1 μήνα στο Havana Nights Dance Studiο!

Προσφορά:


12 ώρες μαθημάτων χορού για 1 μήνα με επιλογή ανάμεσα σε Free style και Kizomba ή Bachata και Kizomba ή Free style και Bachata στην ολοκαίνουρια σχολή χορού “Havana Nights Dance Studio” στο Κολωνάκι!

πηγή: deals365.gr

Read more

25€ από 60€ για ένα (1) service air condition αυτοκινήτου,οποιασδήποτε μάρκας, μία προσφορά από το Autosprint System στη Καλλιθέα - έκπτωση 58%.

Προσφορά: 25€ από 60€ για ένα (1) service air condition αυτοκινήτου,οποιασδήποτε μάρκας, μία προσφορά από το Autosprint System στη Καλλιθέα – έκπτωση 58%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης με ένα Full body μασάζ με αιθέρια έλαια για 1 ή 2 άτομα! 14€ από 24€ για ένα Full body Μασάζ διάρκειας 60' με αιθέρια έλαια για 1 άτομο ή 25€ από 48€ για ένα Full body Μασάζ διάρκειας 60' με αιθέρια έλαια για 2 άτομα, στο Goldenswan στην Κηφισιά. Έκπτωση 40%.

Προσφορά: Μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης με ένα Full body μασάζ με αιθέρια έλαια για 1 ή 2 άτομα! 14€ από 24€ για ένα Full body Μασάζ διάρκειας 60′ με αιθέρια έλαια για 1 άτομο ή 25€ από 48€ για ένα Full body Μασάζ διάρκειας 60′ με αιθέρια έλαια για 2 άτομα, στο Goldenswan στην Κηφισιά. Έκπτωση 40%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Hotel Astero - Αράχωβα

Προσφορά: 145€ από 290€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στην Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με μοναδική Θέα στον Παρνασσό και Πρωινό, στο Hotel Astero! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας καθώς και Ιδιωτικό Πάρκινγκ! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

15.5€ από €32 για πλήρες γεύμα 2 ατόμων στο Mentor All Day στο Θησείο! Στον ομορφότερο πεζόδρομο της πόλης το Mentor All Day αποτελεί ιδανική επιλογή για καφέ, ποτό ή φαγητό! Έκπτωση 52%.

Προσφορά: 15.5€ από €32 για πλήρες γεύμα 2 ατόμων στο Mentor All Day στο Θησείο! Στον ομορφότερο πεζόδρομο της πόλης το Mentor All Day αποτελεί ιδανική επιλογή για καφέ, ποτό ή φαγητό! Έκπτωση 52%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more