Tuesday, May 9, 2017

Αόρατη Ανδρική Φανέλα Lastex Σύσφιξης Κοιλιάς και Αδυνατίσματος - Slim 'N Lift !!

Προσφορά: Αόρατη Ανδρική Φανέλα Lastex Σύσφιξης Κοιλιάς και Αδυνατίσματος – Slim ‘N Lift !!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis στα Καμένα Βούρλα ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο,μόνο με 675€ από 1350€ ( Έκπτωση 50%)!Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Απεριόριστη Κατανάλωση Ποτών σε όλα τα γεύματα!Παρέχεται Ελεύθερη Χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθημερινά! Για τους μικρούς μας φίλους Mini Club με Ομαδικά Παιχνίδια, Δραστηριότητες και παιδικές ταινίες!Παρέχoνται Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Πισίνα! Παρέχεται εξοπλισμός για τένις(5X5) κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis στα Καμένα Βούρλα ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο,μόνο με 675€ από 1350€ ( Έκπτωση 50%)!Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Απεριόριστη Κατανάλωση Ποτών σε όλα τα γεύματα!Παρέχεται Ελεύθερη Χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθημερινά! Για τους μικρούς μας φίλους Mini Club με Ομαδικά Παιχνίδια, Δραστηριότητες και παιδικές ταινίες!Παρέχoνται Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Πισίνα! Παρέχεται εξοπλισμός για τένις(5X5) κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Νέο γυναικείο πορτοφόλι Michael Kors σε καφέ χρυσό σχέδιο!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο πορτοφόλι του οίκου Michael Kors από την νέα του συλλογή, από ανθεκτικό κεροποιημένο PVC σε καφέ χρώμα, με χρυσή δερμάτινη Saffiano ανάγλυφη λωρίδα στη μέση και χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Επαναφορτιζόμενο Κατσαβίδι 4.8V Σετ 46 Τεμαχίων σε Βαλιτσάκι

Προσφορά: Επαναφορτιζόμενο Κατσαβίδι 4.8V Σετ 46 Τεμαχίων σε Βαλιτσάκι

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποκτήστε περιποιημένα Νύχια που θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα! 8€ από 15€ για ένα (1) Ημιμόνιμο manicure ή 9€ από 16€ για ένα Pedicure ή 17€ από 30€ για ένα Ημιμόνιμο manicure, ένα Pedicure και nail art ή 24€ από 40€ για Τοποθέτηση τεχνητών νυχιών, από το Glamour Med Spa στο Αιγάλεω (πλησίον Μετρό). Έκπτωση έως 48%.

Προσφορά: Αποκτήστε περιποιημένα Νύχια που θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα! 8€ από 15€ για ένα (1) Ημιμόνιμο manicure ή 9€ από 16€ για ένα Pedicure ή 17€ από 30€ για ένα Ημιμόνιμο manicure, ένα Pedicure και nail art ή 24€ από 40€ για Τοποθέτηση τεχνητών νυχιών, από το Glamour Med Spa στο Αιγάλεω (πλησίον Μετρό). Έκπτωση έως 48%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Παραλαβή, τοποθέτηση & παράδοση αισθητήρων παρκαρίσματος!

Προσφορά:


Παραλαβή, τοποθέτηση & παράδοση αισθητήρων για μέγιστη ασφάλεια και προφύλαξη του αυτοκίνητου σας από φθορές κατά την διάρκεια του παρκαρίσματος, από το εξειδικευμένο “Συνεργείο Αυτοκινήτων Καράμπαλη” στον Άγιο Δημήτριο!!

*Εξυπηρέτηση σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής!

πηγή: deals365.gr

Read more

Ένας εξαίσιος χώρος στο λόφο της Καστέλλας και με θέα που κόβει την ανάσα είναι ιδανικός προορισμός για όλους! 18€ από 30€ (Έκπτωση 40%) για το «Bowling Center by Λαδόκολλα» στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά! Η προσφορά περιλαμβάνει πλήρες γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο με υπέροχες μεσογειακές γεύσεις με την υπογραφή του ομίλου ''Λαδόκολλα''!!!

Προσφορά:



Λεπτομέρειες προσφοράς:



  • Η προσφορά ισχύει έως 31/07/2017.  Με εξαίρεση εορτές και αργίες.

  • H προσφορά ισχύει για Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00- 00:00.

  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει πιάτα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο αξίας 30€.


  • Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά απο τις 10:00


  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας τουλάχιστον 1 ημέρα πρίν στο τηλέφωνο 210 4122336.


  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.


  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.


  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

πηγή: goldenfoods.gr

Read more