Monday, October 24, 2016

ΜΟΝΟ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ! 5€ από 20€ για πλήρες menu 2 ATOMΩΝ, ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στο φημισμένο μεζεδοπωλείο ''Τα Λαλάγγια'' στο Χαλάνδρι. MONO ΓΙΑ 700 ΚΟΥΠΟΝΙΑ!

Προσφορά: ΜΟΝΟ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ! 5€ από 20€ για πλήρες menu 2 ATOMΩΝ, ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στο φημισμένο μεζεδοπωλείο ”Τα Λαλάγγια” στο Χαλάνδρι. MONO ΓΙΑ 700 ΚΟΥΠΟΝΙΑ!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ολοκαίνουριο δερμάτινο σακίδιο πλάτης Michael Kors σε μπεζ χρώμα!

Προσφορά:


Ένα δερμάτινο σακίδιο “Rhea Zip Quilted Leather Medium Backpack” σε μπεζ χρώμα και με καπιτονέ λεπτομέρεια, από την φθινοπωρινή συλλογή του οίκου για το 2016, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

16 Μαθήματα Pilates+Zumba - Αγ.Παρασκευή - 15€ από 70€ (Έκπτωση 79%) για 8 Μαθήματα Pilates και 8 Zumba για ένα μήνα, από την σχολή χορού «Dance Connection EE» στην Αγία Παρασκευή πλησίον της στάσης του Μετρό ''Αγία Παρασκευή''!!!

Προσφορά: 16 Μαθήματα Pilates+Zumba – Αγ.Παρασκευή – 15€ από 70€ (Έκπτωση 79%) για 8 Μαθήματα Pilates και 8 Zumba για ένα μήνα, από την σχολή χορού «Dance Connection EE» στην Αγία Παρασκευή πλησίον της στάσης του Μετρό ”Αγία Παρασκευή”!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

8 μαθήματα Orienta - Μαθήματα Χορού Oriental|Zumba|Latin - Ελληνικό - 10€ για 8 μαθήματα Oriental ή 15€ για 8 μαθήματα Zumba ή Latin και Δώρο η Εγγραφή (Έκπτωση 88%), από την ολοκαίνουρια σχολή χορού «Hot Steps Dance Sport Academy» στο Ελληνικό!!!

Προσφορά: 8 μαθήματα Orienta – Μαθήματα Χορού Oriental|Zumba|Latin – Ελληνικό – 10€ για 8 μαθήματα Oriental ή 15€ για 8 μαθήματα Zumba ή Latin και Δώρο η Εγγραφή (Έκπτωση 88%), από την ολοκαίνουρια σχολή χορού «Hot Steps Dance Sport Academy» στο Ελληνικό!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more