Tuesday, April 25, 2017

ALL INCLUSIVE στο Exotica Hotel & Spa ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο στη Ζάκυνθο, μόνο με 159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό! Παρέχονται Κρασί, Ούζο, ντραφτ Μπύρα, Μπράντι, Τζιν, Ουίσκι, Βότκα, Ρούμι, Τεκίλα, διάφορα λικέρ, Κοκτέιλ, και mixers όπως Βότκα λεμόνι, Ρούμι κόλα, τσάι, διάφορους καφέδες, σοκολάτα, γάλα, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, καθώς και Μεγάλη Ποικιλία από Σνακ κατά την διάρκεια της ημέρας! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στο πανέμορφο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο Exotica Hotel & Spa ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο στη Ζάκυνθο, μόνο με 159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό! Παρέχονται Κρασί, Ούζο, ντραφτ Μπύρα, Μπράντι, Τζιν, Ουίσκι, Βότκα, Ρούμι, Τεκίλα, διάφορα λικέρ, Κοκτέιλ, και mixers όπως Βότκα λεμόνι, Ρούμι κόλα, τσάι, διάφορους καφέδες, σοκολάτα, γάλα, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, καθώς και Μεγάλη Ποικιλία από Σνακ κατά την διάρκεια της ημέρας! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στο πανέμορφο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πρωτομαγιά στο 4 αστέρων Olympic Village Hotel Resort & SPA, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο μόνο με 179€ από 358€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται μία Ελεύθερη είσοδος στο κέντρο SPA με Jacuzzi, Ηamam, Sauna ανά άτομο κατά την διάρκεια της διαμονής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πρωτομαγιά στο 4 αστέρων Olympic Village Hotel Resort & SPA, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο μόνο με 179€ από 358€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται μία Ελεύθερη είσοδος στο κέντρο SPA με Jacuzzi, Ηamam, Sauna ανά άτομο κατά την διάρκεια της διαμονής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Ελεύθερη Χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας, του Υδρομασάζ, της Sauna, του Γυμναστηρίου και 2 Δωροεπιταγές αξίας 25€ για εξαργύρωση στο Spa Center του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Ελεύθερη Χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας, του Υδρομασάζ, της Sauna, του Γυμναστηρίου και 2 Δωροεπιταγές αξίας 25€ για εξαργύρωση στο Spa Center του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Χανιά – Κύπρος τον Μάιο, Ιούνιο & Ιούλιο!! Από 160€ το άτομο, για 4 ολόκληρες ημέρες / 3 νύκτες στην εκπληκτική Πάφο, από 2 Μαΐου έως 20 Ιουνίου ή από 200€ από 21 Ιουνίου έως τέλος Ιουλίου, με απευθείας πτήσεις από τα Χανιά με Ryanair, όλους τους φόρους των αεροδρομίων, διαμονή σε Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε 3* ή 4* ξενοδοχείο και δυνατότητα ημιδιατροφής με μικρή επιβάρυνση!!

Προσφορά: Χανιά – Κύπρος τον Μάιο, Ιούνιο & Ιούλιο!! Από 160€ το άτομο, για 4 ολόκληρες ημέρες / 3 νύκτες στην εκπληκτική Πάφο, από 2 Μαΐου έως 20 Ιουνίου ή από 200€ από 21 Ιουνίου έως τέλος Ιουλίου, με απευθείας πτήσεις από τα Χανιά με Ryanair, όλους τους φόρους των αεροδρομίων, διαμονή σε Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε 3* ή 4* ξενοδοχείο και δυνατότητα ημιδιατροφής με μικρή επιβάρυνση!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more