Saturday, March 25, 2017

Οι κορυφαίες ζώνες αδυνατίσματος Sauna Belt & Vibratone σε προσφορά!

Προσφορά:


Απαλλαγείτε από ανεπιθύμητα “σωσίβια” και αποκτήστε τέλεια γράμμωση χωρίς κόπο, με τις κορυφαίες ζώνες αδυνατίσματος που θα σας απαλλάξουν από το περιττό λίπος στην άνεση του σπιτιού σας, με παραλαβή από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

30€ για ένα πακέτο φροντίδας αυτοκινήτου που περιλαμβάνει τα παρακάτω ένα (1) γυάλισμα/κέρωμα αυτοκινήτου με ειδική αλοιφή Williams με εγγύηση 3 μηνών, ένα (1) εσωτερικό-εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι και προσωρινή αδιαβροχοποίηση τζαμιών στο Faliro Safe Park στο Παλαιό Φάληρο. Έκπτωση 54%!!

Προσφορά: 30€ για ένα πακέτο φροντίδας αυτοκινήτου που περιλαμβάνει τα παρακάτω ένα (1) γυάλισμα/κέρωμα αυτοκινήτου με ειδική αλοιφή Williams με εγγύηση 3 μηνών, ένα (1) εσωτερικό-εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι και προσωρινή αδιαβροχοποίηση τζαμιών στο Faliro Safe Park στο Παλαιό Φάληρο. Έκπτωση 54%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Διακοπές στην ΚΡΗΤΗ: 60€ για 4ήμερη απόδραση, ALL Inclusive, στο πολυτελές ''Fereniki Resort & Spa" στη Γεωργιούπολη Χανίων

Προσφορά: Διακοπές στην ΚΡΗΤΗ: 60€ για 4ήμερη απόδραση, ALL Inclusive, στο πολυτελές ”Fereniki Resort & Spa” στη Γεωργιούπολη Χανίων

πηγή: alepouditsa.gr

Read more