Friday, July 7, 2017

Δερμάτινο γυναικείο τσαντάκι Fulton του Michael Kors σε ροζ χρώμα!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο τσαντάκι Fulton του οίκου Michael Kors, από ανθεκτικό δέρμα που δεν γρατζουνίζεται, με μεταλλικό λογότυπο & σε ροζ χρώμα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Έκπτωση 52%: 389€ για 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων και ενός παιδιού έως 12 ετών για όλο τον Ιούνιο και μέχρι 10 Ιουλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με All Inclusive, στο 4* Belvedere Aeolis Hotel στον Μόλυβο της Λέσβου και ΔΩΡΟ τα ακτοπλοϊκά για τα 2 άτομα και ένα αυτοκίνητο με επιστροφή σε καμπίνα ή διακεκριμένη θέση. Δυνατότητα για έξτρα διανυκτερεύσεις. Εναλλακτικά με 458€ για 4ήμερη διαμονή με ακτοπλοϊκά με All Inclusive. Αρχική Αξία 800€.

Προσφορά: Έκπτωση 52%: 389€ για 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων και ενός παιδιού έως 12 ετών για όλο τον Ιούνιο και μέχρι 10 Ιουλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με All Inclusive, στο 4* Belvedere Aeolis Hotel στον Μόλυβο της Λέσβου και ΔΩΡΟ τα ακτοπλοϊκά για τα 2 άτομα και ένα αυτοκίνητο με επιστροφή σε καμπίνα ή διακεκριμένη θέση. Δυνατότητα για έξτρα διανυκτερεύσεις. Εναλλακτικά με 458€ για 4ήμερη διαμονή με ακτοπλοϊκά με All Inclusive. Αρχική Αξία 800€.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more