Monday, December 12, 2016

Εορτές στη Νάουσα, στο Esperides Spa Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 2 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 225€ από 450€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται μία χρήση της Sauna ή Υδρομασάζ ή Hammam ή Tepidarium καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Μακεδονίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: Εορτές στη Νάουσα, στο Esperides Spa Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 2 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 225€ από 450€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται μία χρήση της Sauna ή Υδρομασάζ ή Hammam ή Tepidarium καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Μακεδονίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Gap γυναικείο φούτερ hoodie με κουκούλα σε 6 χρώματα!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο φούτερ με κουκούλα (hoodie) της διάσημης αμερικανικής εταιρείας Gap, σε 6 χρώματα και με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Unisex σταυρός τιτανίου Fast & the Furious σε ασημί χρώμα!

Προσφορά:


Ένας εντυπωσιακός unisex σταυρός τιτανίου Fast & the Furious, σε ασημί χρώμα με διακριτικούς κρυστάλλους, διαστάσεων 6 x 3.8cm και με αλυσίδα 55cm, με παραλαβή από την “Time4Style” στο κέντρο της Αθήνας και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

Παγάκια Που Δεν Λιώνουν Ποτέ!! 8.9€ για ένα (1) σετ περιλαμβάνει 9 παγάκια που δεν λιώνουν ποτέ, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα Magic Hole στην Αθήνα ή 11.90€ με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας. Απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό ή κοκτέιλ κρύο χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση του ούτε στιγμή!!

Προσφορά: Παγάκια Που Δεν Λιώνουν Ποτέ!! 8.9€ για ένα (1) σετ περιλαμβάνει 9 παγάκια που δεν λιώνουν ποτέ, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα Magic Hole στην Αθήνα ή 11.90€ με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας. Απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό ή κοκτέιλ κρύο χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση του ούτε στιγμή!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πολυκόφτης/Αποχυμωτής/Μπλέντερ & Παρασκευαστής Τροφίμων 4 σε 1

Προσφορά: Πολυκόφτης/Αποχυμωτής/Μπλέντερ & Παρασκευαστής Τροφίμων 4 σε 1

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Προσφορά:

πηγή: ekdromi.gr

Read more