Thursday, April 20, 2017

30€ Μόνο για Μία Ολοκληρωμένη Συντήρηση 10 υπηρεσιών και Καθαρισμό Αλάτων ενός Ηλιακού Θερμοσίφωνα διπλής ή τριπλής ενέργειας ή κεραμοσκεπής μέχρι 300 λίτρα, για να διατηρήσετε στο μέγιστο την απόδοσή του και να έχετε πάντα ζεστό νερό, σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Από την εταιρεία MPAKIS CLIMA στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 100€.

Προσφορά: 30€ Μόνο για Μία Ολοκληρωμένη Συντήρηση 10 υπηρεσιών και Καθαρισμό Αλάτων ενός Ηλιακού Θερμοσίφωνα διπλής ή τριπλής ενέργειας ή κεραμοσκεπής μέχρι 300 λίτρα, για να διατηρήσετε στο μέγιστο την απόδοσή του και να έχετε πάντα ζεστό νερό, σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Από την εταιρεία MPAKIS CLIMA στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 100€.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πρωτομαγιά στη Μονεμβασιά στο 4 αστέρων Alas Resort & Spa για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior Sea View δωμάτιο! Παρέχεται μία περιποίηση 20 λεπτών ανά άτομο καθώς και Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi, του Γυμναστηρίου στο κέντρο ευεξίας Alas Spa! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!

Προσφορά: Πρωτομαγιά στη Μονεμβασιά στο 4 αστέρων Alas Resort & Spa για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior Sea View δωμάτιο! Παρέχεται μία περιποίηση 20 λεπτών ανά άτομο καθώς και Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi, του Γυμναστηρίου στο κέντρο ευεξίας Alas Spa! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Mare Nostrum Hotel Thalasso του Ομίλου XENOTEL ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Superior Double Room ή Bungalow Sea View στη Βραυρώνα Αττικής, μόνο με 109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμό, Σόδα, Ούζο, Τσίπουρο, Μπύρα, Κρασί, Ποτά, Snack και Παγωτό! Ελεύθερη Χρήση ανά άτομο του Thalasso Center με Πισίνα, Hamam, Sauna και Γυμναστήριο για το σύνολο της διαμονής! Παρέχεται Early check in στις 12:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Mare Nostrum Hotel Thalasso του Ομίλου XENOTEL ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Superior Double Room ή Bungalow Sea View στη Βραυρώνα Αττικής, μόνο με 109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμό, Σόδα, Ούζο, Τσίπουρο, Μπύρα, Κρασί, Ποτά, Snack και Παγωτό! Ελεύθερη Χρήση ανά άτομο του Thalasso Center με Πισίνα, Hamam, Sauna και Γυμναστήριο για το σύνολο της διαμονής! Παρέχεται Early check in στις 12:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Συσκευή Αφαίρεσης της Ψαλίδας Split-Ender

Προσφορά: Συσκευή Αφαίρεσης της Ψαλίδας Split-Ender

πηγή: alepouditsa.gr

Read more