Friday, November 18, 2016

Εορτές στην Τσαγκαράδα Πηλίου, στο Aglaida Apartments! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, σε Διαμέρισμα με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 269€ από 540€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: Εορτές στην Τσαγκαράδα Πηλίου, στο Aglaida Apartments! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, σε Διαμέρισμα με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 269€ από 540€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Χριστουγεννιάτικη Παράσταση με Κούκλες και Ηθοποιούς!! Μόνο 4€ για την είσοδο 1 ατόμου στη παιδική παράσταση-κουκλοθέατρο «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ», σε υπέροχο γιορτινό κλίμα με εντυπωσιακό σκηνικό και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, στο Θέατρο Θυμέλη - Έλλης Βοζικιάδου στη Πλατεία Αμερικής. Με 20 εισιτήρια και άνω, προσφέρεται το φουαγιέ για πάρτυ με extra χρέωση 2€/άτομο (παράσταση και πάρτυ συνολικά 6€/άτομο). Αρχικής αξίας 8€ - Έκπτωση 50%!!

Προσφορά: Χριστουγεννιάτικη Παράσταση με Κούκλες και Ηθοποιούς!! Μόνο 4€ για την είσοδο 1 ατόμου στη παιδική παράσταση-κουκλοθέατρο «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ», σε υπέροχο γιορτινό κλίμα με εντυπωσιακό σκηνικό και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, στο Θέατρο Θυμέλη – Έλλης Βοζικιάδου στη Πλατεία Αμερικής. Με 20 εισιτήρια και άνω, προσφέρεται το φουαγιέ για πάρτυ με extra χρέωση 2€/άτομο (παράσταση και πάρτυ συνολικά 6€/άτομο). Αρχικής αξίας 8€ – Έκπτωση 50%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Το Σπίτι του Ορέστη - Ζαγοροχώρια

Προσφορά: 80€ από 160€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Ζαγοροχώρια, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Παραδοσιακό Πρωινό, στο Σπίτι του Ορέστη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο γραφικό χωριό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

15,90€ από 29€ (-45%) για μια Θερμαινόμενη Βούρτσα Μαλλιών Beautiful Star, για Ταχύτατο Ίσιωμα και Styling, με παραλαβή από το κατάστημα MagicHole στο Παγκράτι ή με πανελλαδική αποστολή.

Προσφορά: 15,90€ από 29€ (-45%) για μια Θερμαινόμενη Βούρτσα Μαλλιών Beautiful Star, για Ταχύτατο Ίσιωμα και Styling, με παραλαβή από το κατάστημα MagicHole στο Παγκράτι ή με πανελλαδική αποστολή.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more