Thursday, May 26, 2016

Σύρος Αγίου Πνεύματος!! Από 180€ και για τα 2 άτομα, 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις, σε Δίκλινο δωμάτιο ή studio με πρωινό, σε ξενοδοχείο της επιλογής σας από τη λίστα μας, στην καρδιά των Κυκλάδων, τη Σύρο, από 17 έως 20 Ιουνίου με δυνατότητα αυξομείωσης των διανυκτερεύσεων κατόπιν διαθεσιμότητας!!

Προσφορά: Σύρος Αγίου Πνεύματος!! Από 180€ και για τα 2 άτομα, 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις, σε Δίκλινο δωμάτιο ή studio με πρωινό, σε ξενοδοχείο της επιλογής σας από τη λίστα μας, στην καρδιά των Κυκλάδων, τη Σύρο, από 17 έως 20 Ιουνίου με δυνατότητα αυξομείωσης των διανυκτερεύσεων κατόπιν διαθεσιμότητας!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου σε super τιμή!

Προσφορά:


24,9€ για έναν ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου με εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι, δώρο εκπτωτικό κουπόνι για service a/c και φρέον και δυνατότητα παραλαβής & παράδοσης του αυτοκινήτου στο χώρο σας, από το πλυντήριο του ”Car Spa” στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, αρχικής αξίας 120€ – Έκπτωση 79%!!!!

πηγή: deals365.gr

Read more

239€ από 478€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Σκιάθο σε Studio, στο Σπίτι Όνειρο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίοτ Πνεύματος!

Προσφορά: 239€ από 478€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Σκιάθο σε Studio, στο Σπίτι Όνειρο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίοτ Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης+Cavitation +Air Μασάζ | Αθήνα - 299€ από 900€ (Έκπτωση 67%) για 5 Συνεδρίες Αδυνατίσματος με Κρυολιπόλυση, Cavitation και Air Μασάζ! Μία μοναδική προσφορά για εξειδικευμένες υπηρεσίες αισθητικής ιατρικής από το «Ορόσημο New Media», στον Πύργο Αθηνών!!!

Προσφορά: 5 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης+Cavitation +Air Μασάζ | Αθήνα – 299€ από 900€ (Έκπτωση 67%) για 5 Συνεδρίες Αδυνατίσματος με Κρυολιπόλυση, Cavitation και Air Μασάζ! Μία μοναδική προσφορά για εξειδικευμένες υπηρεσίες αισθητικής ιατρικής από το «Ορόσημο New Media», στον Πύργο Αθηνών!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Rigas Hotel - Σκόπελος

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στη Σκόπελο στο Rigas Hotel του Ομίλου Spyrou Hotels ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 109€ από 220€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό σε μορφή snack, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ Φίλτρου, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμό, Ούζο, Μπύρα, Κρασί και Ούζο! Παρέχονται 2 Welcome drinks, 2 ξαπλώστρες και ομπρέλα στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία του Πανόρμου καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Παρέχονται 2 Antistress Head Massages στο Skopelos Holidays Hotel and Spa! Δίδεται 20% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς/από Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more